Închide meniul

Marius Lăcătuș, atac la Dinamo după ce Răzvan Zăvăleanu a criticat schimbarea legii pentru CSA Steaua: „Voi veniți să vorbiți de alt club?”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 14 aprilie 2023, 23:05

Marius Lăcătuș, atac la Dinamo după ce Răzvan Zăvăleanu a criticat schimbarea legii pentru CSA Steaua: Voi veniți să vorbiți de alt club?”

Marius Lăcătuș, atac la Dinamo

Marius Lăcătuș, în timpul unui meci / Profimedia

Marius Lăcătuș, atac la Dinamo după ce Răzvan Zăvăleanu a criticat schimbarea legii pentru CSA Steaua. Formația din Ghencea își dorește să obțină dreptul de a promova în Liga 1, însă pentru asta e nevoie de modificarea unei legi, fapt care a stârnit multe controverse.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, nu este de acord cu o asemenea inițiativă, iar Marius Lăcătuș i-a dat imediat replica.

Marius Lăcătuș, atac la Dinamo după ce Răzvan Zăvăleanu a criticat schimbarea legii pentru CSA Steaua: „Voi veniți să vorbiți de alt club?”

„E foarte frumos ca Dinamo, în insolvență, să joace în Liga 1… asta e foarte frumos, nu? După ce nu plătești angajații, jucătorii, vrei să promovezi.

Pe urmă veniți să vorbiți despre alt club. Să fim sinceri. Banii la anumite echipe vin tot de la bugetul de stat. În funcție de cine e primar. 

Dacă e de la PSD, primește mai mult… și tot așa. Toți sunt curați ca lacrima, doar Steaua încearcă să intre cu bocancii în fotbal…”, a declarat Marius Lăcătuș, potrivit digisport.ro.

Reclamă

„Nu mi se pare deloc în regulă ce se întâmplă. Am o oarecare notă de subiectivism. Încerc să privesc lucrurile obiectiv. M-am gândit cum ar trebui tratate lucrurile. Cred că ar trebui să ne reportăm la ele doar din perspectiva legală, regulamentară și morală, Nicăieri nu dă bine o promovare a unei astfel de inițiative.

Se pare că ar fi cu dedicație… asta spuneți? Se pare sau chiar este? Mie mi se pare că nu s-a ascuns nimeni. S-a zis cu subiect și predicat că e făcută cu dedicație. Există niște principii de drept aici, doar în scopul interesului public se poate promova o acțiune legislativă. Haideți să vedem în ce măsură beneficiază toată lumea de acest lucru…

Eu am o academie cu 600 de sportivi la Liga 3. E susținută privat 100%. De ce ar mai veni investitorii cât timp ar trebui să concureze cu bani publici?”, a spus Răzvan Zăvăleanu.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Lăcătuş ştie cum ar putea rămâne FCSB fără fani: „Atunci fanii se vor alătura lui CSA Steaua!”

Marius Lăcătuş (59 de ani) ştie cum ar putea rămâne FCSB, echipa lui Gigi Becali, fără fani. Legenda Stelei a avut o reacţie care îl va înfuria pe latifundiarul din Pipera. „Fiara” a anunţat scenariul prin care toţi suporterii ocupantei locului 3 din Liga 1 ar migra la CSA Steaua.

Legenda roş-albaştrilor a avut un mesaj tranşant. E convins că, dacă „militarii” ar reuşi să promoveze în prima ligă, fanii FCSB ar ajunge să o susţină pe CSA.

Câştigător al Cupei Campionilor Europeni cu roş-albaştrii, în 1986, Marius Lăcătuş a făcut anunţul surprinzător.

„Atât timp cât sunt discuțiile astea, cine e Steaua adevărată, cine nu e, cine are palmaresul, cine nu-l are… Suporterul poate alege. Și știi cum e, suporterul are și el mândria lui. Poate fi prezenta alături de o echipă care joacă în Superliga, care joacă în cupele europene, care dă jucători pe la echipa națională.

Eu sunt sigur că suporterii adevărați și aici nu mă refer doar la cei din București. În momentul în care Steaua ar reuși să promoveze, eu sunt sigur că majoritatea suporterilor și din țară se vor alătura acestei echipe. Și ei au orgoliul lor, vor să joace la cel mai înalt nivel. Ori dacă tu ești în liga a 2-a și nu ai drept de promovare, mai greu”, a spus Marius Lăcătuș, potrivit sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:20 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Echipa lui Răzvan Lucescu a deschis scorul! 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor Vezi toate știrile
Citește și