Închide meniul

Marius Lăcătuș, declarație de dragoste pentru CSA Steaua: „Este pe locul doi, după familie!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 7 martie 2023, 18:47

Marius Lăcătuș, declarație de dragoste pentru CSA Steaua: Este pe locul doi, după familie!”

Marius Lăcătuş, avertisment pentru Gigi Becali când a aflat ce se întâmplă la FCSB

Marius Lăcătuş, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

Marius Lăcătuș a avut o declarație de dragoste pentru CSA Steaua! Fostul antrenor și fotbalist din „Ghencea” a vorbit la superlativ despre formația roș-albastră, alături de care a cucerit 21 de triofee, din postura de jucător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Lăcătuș a antrenat-o timp de un an pe CSA Steaua, în perioada 2018-2019.

Marius Lăcătuș, declarație de dragoste pentru CSA Steaua

„Fiara” și-a declarat, din nou, dragostea față de CSA Steaua și a dezvăluit faptul că, în 2018, când a fost ofertat de formația roș-albastră să vină pe postul de antrenor, a acceptat fără să stea pe gânduri.

„Pentru mine este clar. Steaua este echipa care aparține de Clubul Sportiv. Hai să vă spun ceva. Când m-a sunat domnul Boroi (n.r. George Boroi, fost comandant al clubului Steaua) și mi-a propus să vin la echipă, nici nu am ezitat nicio clipă. Nu am avut nevoie de niciun minut.

Am spus «da» din prima. Sentimentul meu față de club nu poate fi comparat cu nimic. Pentru mine, Steaua este pe locul doi, după familie.

Reclamă

Nu regret pasul făcut. Mie, clubul Steaua mi-a oferit foarte multe. Tot ce am realizat eu în viață, am realizat la Steaua”, a declarat Marius Lăcătuș, pentru digisport.ro.

Marius Lăcătuș îi arată cu degetul pe conducătorii de la CSA Steaua

Recent, fostul mare fotbalist s-a declarat revoltat de faptul că șefii de la CSA Steaua nu apar mai mult în spațiul public, pentru a da explicații despre ceea ce se întâmplă la clubul bucureștean.

„Eu sunt legat sufletește de club. Îți dai seama că, dacă cu mine au început drumul ăsta, din Liga 4, nu pot să mă dezic de echipa asta niciodată și de club. Și normal că sunt alături de ei.

Reclamă 4 / 0/3

Cineva poate nu s-a implicat sută la sută în proiectul ăsta și nu a luat deciziile cele mai bune. Și trebuie să o facă, pentru că sunt unii care de aia sunt puși acolo. Pe mine mă deranjează că nu prea sunt prezenți. Nici la TV, nici prin presă.

Eu cred că ar trebui să fie mult mai mult prezenți și să dea mai multe explicații, să spună ce gânduri au.

E o situație ciudată, pentru că eu mă pun și în pielea jucătorilor și a antrenorilor. Pleci la drum și, practic, n-ai niciun obiectiv. Poate evitarea retrogradării. Ei sunt acum pe primul loc, nu? Stai pe primul loc și știi că nu poți promova?

Eu nu cred că se va face nimic. Eu le-am spus chiar de când erau în Liga 4, când am vorbit cu comandantul și cu toți cei din conducere care erau implicați, că trebuie să găsim soluții, să găsim oameni care sunt dispuși să investească, să vină lângă club. Și ei au dreptatea lor: «nu mai vrem să se întâmple ce s-a întâmplat în trecut». Adică ei ar dori o asociere, așa se vorbea”, a spus Marius Lăcătuș, recent, pentru aceeași sursă.

Daniel Oprița s-a resemnat

Daniel Oprița, antrenorul celor de la CSA Steaua, nu este încrezător în șansele ca formația roș-albastră să primească drept de promovare în Liga 1.

„Nu mai sunt discuţii în vestiar apropo de promovare, nu ne mai gândim la lucrul ăsta. Băieţii se gândesc, când intră pe teren, să dea totul, să joace bine şi să aibă rezultate, pentru că de asta sunt plătiţi. Cred că fac bine lucrul acesta. Mai departe, nu mai depinde de noi. Vrem să ne facem datoria până la capăt. 

Că avem sau nu drept de promovare, noi suntem pe primul loc şi suntem mulţumiţi, din punct de vedere sportiv. Arătăm că ne facem meseria aşa cum trebuie, staff-ul şi jucătorii. Noi am demonstrat pe teren că ne facem treaba, asta e important. E clar că mi-aş fi dorit ca poziţia pe care o avem la final să aducă şi promovarea. Să fim în Liga 1, că de aia jucăm.

Reclamă

Noi sperăm încă la promovare, suntem la un club mare. Trebuie să îl ducem acolo unde îi este locul. Sperăm ca din vară… Dar şi din sezonul acesta, dacă mai există vreo soluţie. Mai avem o speranţă mică, dar e greu. Din sezonul următor sperăm să avem acel drept de promovare. 

Nu ştiu cine e favorită la promovare, dacă noi nu putem, e greu de spus. Echipele care sunt în faţă. Poate Poli Iaşi, pentru că are un buget mare, are un lot foarte bun, completat cu câţiva jucători de calitate. Iaşiul ar trebui să fie printre favoritele la promovare. Nu au existat oferte din Liga 1 pentru mine, eu voi rămâne aici”, a spus, recent, Daniel Oprița.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB Vezi toate știrile
Citește și