Închide meniul

Marius Lăcătuș, dezvăluiri tari despre momentul în care ultrașii de la CSA Steaua au intrat în vestiar: „În grup sunt zmei!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 8 martie 2023, 15:33

Marius Lăcătuș, dezvăluiri tari despre momentul în care ultrașii de la CSA Steaua au intrat în vestiar: În grup sunt zmei!”

Marius Lăcătuș, dezvăluiri tari despre momentul în care ultrașii de la CSA Steaua au intrat în vestiar

Marius Lăcătuș / Hepta

Marius Lăcătuș a făcut dezvăluiri tari despre momentul în care ultrașii de la CSA Steaua au intrat în vestiar, în perioada în care ocupa postul de antrenor principal la formația roș-albastră. În prezent, CSA Steaua este lider în Liga 2, cu 37 de puncte obținute după 18 meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Lăcătuș a antrenat-o timp de un an pe CSA Steaua, în perioada 2018-2019.

Marius Lăcătuș, dezvăluiri tari despre momentul în care ultrașii de la CSA Steaua au intrat în vestiar

Marius Lăcătuș a povestit, cu lux de amănunte, cum s-a desfășurat episodul din 2019, când ultrașii CSA Steaua au intrat în vestiarul echipei, pentru a-i cere socoteală, după ce formația bucureșteană ratase pentru al doilea an consecutiv promovarea în Liga 3.

„Au intrat peste mine în vestiar. M-a deranjat atitudinea lor, mai ales că se vorbise la început. Mi-aduc mainte cum a început acest proiect. Suporterii au fost alături de noi, de echipă, au contribuit și financiar la tot ce însemnau cheltuieli la acel moment. Am avut discuții nenumărate cu ei.

Mi-au spus că vor să aibă o echipă a clubului, că vor fi alături de noi, că vom promova sau nu vom promova, un an, doi, cât va fi nevoie. Nu este ușor să formezi o echipă nou nouță. 

Reclamă

Nu am vrut să aducem jucători de peste 29 de ani, de peste 30 de ani și să promovez poate din primul an. Eu am văzut altfel lucrurile, am vrut să aduc jucători de perspectivă, am adus fotbaliști de 17, 18 sau 19 ani de la clubul Regal. Ne-am mai completat și am încercat să ne pregătim pentru Liga 3.

Revenind la acel moment, suporterii au venit peste noi în vestiar, la Ghencea. Ne-au reproșat și mie, și jucătorilor că am ratat promovarea, ne-au zis să plecăm, asta m-a durut! Nu mai vorbesc de vocabularul pe care l-au folosit. 

Mi-ar fi plăcut să am o discuție cu unii dintre ei, dar unu la unu, cum se spune, că în grup sunt niște zmei. Dar, lucrurile au trecut, am trecut peste. Cu unii am vorbit după aceea și și-au cerut scuze”, a declarat Marius Lăcătuș, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Lăcătuș îi arată cu degetul pe conducătorii de la CSA Steaua

Recent, fostul mare fotbalist s-a declarat revoltat de faptul că șefii de la CSA Steaua nu apar mai mult în spațiul public, pentru a da explicații despre ceea ce se întâmplă la clubul bucureștean.

„Eu sunt legat sufletește de club. Îți dai seama că, dacă cu mine au început drumul ăsta, din Liga 4, nu pot să mă dezic de echipa asta niciodată și de club. Și normal că sunt alături de ei.

Cineva poate nu s-a implicat sută la sută în proiectul ăsta și nu a luat deciziile cele mai bune. Și trebuie să o facă, pentru că sunt unii care de aia sunt puși acolo. Pe mine mă deranjează că nu prea sunt prezenți. Nici la TV, nici prin presă.

Eu cred că ar trebui să fie mult mai mult prezenți și să dea mai multe explicații, să spună ce gânduri au.

E o situație ciudată, pentru că eu mă pun și în pielea jucătorilor și a antrenorilor. Pleci la drum și, practic, n-ai niciun obiectiv. Poate evitarea retrogradării. Ei sunt acum pe primul loc, nu? Stai pe primul loc și știi că nu poți promova?

Eu nu cred că se va face nimic. Eu le-am spus chiar de când erau în Liga 4, când am vorbit cu comandantul și cu toți cei din conducere care erau implicați, că trebuie să găsim soluții, să găsim oameni care sunt dispuși să investească, să vină lângă club. Și ei au dreptatea lor: «nu mai vrem să se întâmple ce s-a întâmplat în trecut». Adică ei ar dori o asociere, așa se vorbea”, a spus Marius Lăcătuș, recent, pentru aceeași sursă.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și