Închide meniul

Marius Lăcătuș, reacție genială când a auzit că Gigi Becali cere 100 de milioane de euro pentru Octavian Popescu. „Avem o mare problemă! Vai de mine”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 ianuarie 2022, 23:35

Marius Lăcătuș, reacție genială când a auzit că Gigi Becali cere 100 de milioane de euro pentru Octavian Popescu. „Avem o mare problemă! Vai de mine

Helmut Duckadam, dezamăgit de "perla" Octavian Popescu

Octavian Popescu, alături de ultraşii FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

„Eu îmi doresc să-l văd pe Octavian Popescu la un Campionat European, la un Mondial, la echipa națională, în cupele europene cu FCSB, atunci îi vedem adevărata valoare. Dacă stăm să ne raportăm doar la realizările din Liga 1, înseamnă că avem o mare problemă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Lăcătuș, despre prețul de Gigi Becali pentru Octavian Popescu

Hai să fim serioși. Ne mai uităm și noi la fotbalul european, vedem jucători de vârsta lui, pe la ce echipe joacă și cât valorează. Ce bine ar fi să i-l «fure» pe Tavi cu 50 de milioane! Vai de mine!”, a spus Marius Lăcătuș, potrivit digisport.ro.

În derby-ul FCSB – CFR Cluj 3-3, Octavian Popescu, care a reușit un gol de povestit nepoților. Jucătorul de 19 ani, aflat în flancul stâng, la aproximativ 30 de metri de poarta adversă, a trimis o diagonală care s-a oprit în vinclu. Cu toate eforturile, Otto Hindrich n-a mai putut interveni.

A fost al cincilea gol din acest sezon de Liga 1 reușit de Octavian Popescu. El are în cont și două assist-uri. Cota puștiului de 19 ani a ajuns deja la 1,9 milioane de euro.

Mihai Stoica: „Octavian Popescu joacă în fața lui Gavi la Barcelona”

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a avut doar cuvinte de laudă la adresa „perlei” Octavian Popescu. Oficialul clubului patronat de Gigi Becali e convins că puștiul minune al roș-albaștrilor ar face față cu brio și la FC Barcelona.

Reclamă

”S-a demonstrat că Octavian Popescu poate să joace oriunde. Eu sunt convins că dacă Popescu pleacă la Barcelona joacă în faţa lui Gavi. Nu îmi e teamă ca şi-ar pierde mintea, pentru că il cunosc prea bine. Dacă mergi să îi baţi la uşă îl gaseşti că se uita la meciuri, asta face zilnic”, a spus Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Gigi Becali vrea 100 de milioane de euro pentru Octavian Popescu

Gigi Becali, cu Octavian Popescu în echipă, pariază toți banii că merge cu FCSB în grupele UEFA Champions League. Latifundiarul din Pipera crede că roș-albaștrii pot învinge orice echipă.

Dacă vreau bani, trebuie să iau campionatul. Noi dacă luăm campionatul, ne calificăm în Champions League. Avem o echipă care poate bate pe oricine, o să vedeți. Tavi Popescu e jucător de 100 de milioane. E posibil să mi-l fure unul cu 30-40 de milioane, acum. Dacă dă 30 de milioane acum, îl fură. Dacă îmi dă 30 acum, îl dau. Dacă îl mai țin doi ani, fără 100 de milioane nu-l dau. Echipa fără el are niște probleme. Este un jucător exponențial, de echipă mare. El a devenit mai important decât Tănase”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” Vezi toate știrile
Citește și