Închide meniul

Marius Şumudică a dat verdictul! Ce şanse are Mutu să ajungă în Turcia, la o echipă din Istanbul: "Să nu fiu înţeles greşit, cu toată stima pentru el"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 decembrie 2020, 10:05

Marius Şumudică a dat verdictul! Ce şanse are Mutu să ajungă în Turcia, la o echipă din Istanbul: "Să nu fiu înţeles greşit, cu toată stima pentru el"

SportPictures / Sport Pictures via Hepta

Adrian Mutu este selecţionerul naţionalei de tineret

Marius Şumudică spune pentru Adrian Mutu sunt închise porţile la echipele din Istanbul. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toată stima pentru Adrian Mutu şi îi doresc multă baftă în cariera de antrenor, mi-aş dori să ajungă la o echipă din Istanbul, dar nu are nicio şansă în momentul de faţă, fiindcă nicio echipă din Istanbul nu schimbă antrenorul. Eu nu vorbesc de nivelul lui tu ca antrenor, să nu fiu înţeles greşit”, a dezvăluit Marius Şumudică pentru Telekomsport.

Adrian Mutu a calificat echipa naţională de tineret la EURO 2021. Dar ar putea rezilia contractul cu FRF. Asta susţine presa din Turcia.

Adrian Mutu, aşteptat la Istanbul

"Numărul antrenorilor români din Turcia se poate mări. Pe lângă Marius Şumudică, Adi Mutu ar putea antrena o echipă din Turcia. Sunt informaţii conform cărora antrenorul a primit oferte din Super Lig şi ar putea veni la Istanbul, zilele următoare, pentru discuţii", a scris Ajansspor.

Jurnaliştii din Turcia susţin că cinci echipe îl vor pe Adrian Mutu şi că negocierile se poartă printr-o companie din Germania, care îl reprezintă pe "Briliant".

Reclamă

"Fostul fotbalist român Adrian Mutu a intrat pe radarul echipelor din Super Lig, care-şi caută antrenor. Acesta e dorit de cinci cluburi din prima ligă turcă. Mutu evaluează ofertele prin intermediul unei companii germane, iar antrenorul ar fi dispus să accepte. Adian Mutu ar urma să vină la Istanbul, în zilele următoare, pentru a lua decizia finală", a scris şi NTV Spor.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și