Închide meniul

Marius Şumudică are ambiţii mari! Vrea să o ducă pe CFR în grupele Champions League: „Conference ar fi un eşec!” Antrenorul are sete de trofee

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 iunie 2021, 19:25

Marius Şumudică are ambiţii mari! Vrea să o ducă pe CFR în grupele Champions League: „Conference ar fi un eşec! Antrenorul are sete de trofee

Abaca Press via Hepta

Marius Şumudică, făcut praf de un fost patron după anunţul lui Becali!

Marius Şumudică are ambiţii mari. Noul antrenor al CFR-ului vrea să ajungă la „masa bogaţilor” din Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică are ambiţii mari! Vrea să ajungă cu CFR în grupele Champions League

„M-am decis de la prima întâlnire cu preşedintele clubului, cu Marian Copilu. Ştiam unde vin, am urmărit CFR. Ştiam că este o echipă şi un club foarte bine structurat, foarte bine angrenat în fotbalul de performanţă.

A contat mult ce înseamnă CFR în momentul de faţă. Pe primul plan au fost trofeele, a fost şansa de a mă bucura şi a pune iar mâna pe un trofeu în dauna situaţiei financiare care probabil că era una mult mai bună pe alte meleaguri. M-a interesat să revin în fotbalul românesc.

E clar că orice antrenor îşi doreşte să aibă succes internaţional. CFR îţi dă şansa de a te bate şi pe plan internaţional. Indiferent că vom fi în Champions League sau în Europa League… penrtu mine Conference League ar fi un eşec, să fiu sincer. Îmi doresc să ajungem cât mai sus în primele două competiţii, Champions League şi Europa League”, a spus Marius Şumudică la conferinţa de prezentare.

Marius Şumudică, prezentat oficial de CFR Cluj
Youtube CFR Cluj

CFR Cluj va fi unica reprezentată a României în Liga Campionilor şi va intra în primul tur preliminar. Campioana este cap de serie în primul tur şi va juca cu echipe ca Între posibilele adversare ale lui CFR Cluj (coeficient 16.500) se află Șahtior Soligorsk (Belarus), Shamrock Rovers (Irlanda), Connah’s Quay Nomads (Țara Galilor), Valur (Islanda), Bodo/Glimt (Norvegia), Hamrun Spartans (Malta).

Reclamă
Citește și:

Marius Şumudică, prezentat oficial de CFR Cluj: „Merg până în pânzele albe!”

Marius Şumudică a fost prezentat oficial de CFR Cluj. Antrenorul a declarat că are de gând să menţină supremaţia ardelenilor în Liga 1.

„Obiectivele vor fi aceleaşi. Şi anume: să fim cei mai buni! Pentru mine, cel mai important target e să readuc lumea la stadion. Merg până în pânzele albe pentru jucătorii mei, penrtu clubul meu.

În momentul în care am venit şi mi-am luat treningul pe mine şi am văzut magazia şi am văzut culorile alb-vişnii… pentru mine înseamnă enorm!

Reclamă 4 / 0/3

Voi da totul pentru această echipă. Mulţumesc Clujului, mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine. Voi da tot ce am mai bun pentru a-i mulţumi.

Anvergura acestui club te obligă. E un oraş frumos, un oraş extraordinar, ştiu la ce mă înham”, au fost primele declaraţii făcute de Marius Şumudică, la prima conferinţă de presă în calitate de antrenor al lui CFR Cluj, prezentată pe contul de Youtube al campioanei.

Recomandări
  • Marius Şumudică are ambiţii mari
  • Vrea să o ducă pe CFR Cluj în Champions League

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și