Închide meniul

Marius Şumudică are un obiectiv clar la CFR: „Vrea să câştige campionatul!” Ce spune conducerea campioanei despre confruntarea cu FC U Craiova 1948

Dragoș Vasile Publicat: 30 iunie 2021, 22:25

Marius Şumudică are un obiectiv clar la CFR: „Vrea să câştige campionatul! Ce spune conducerea campioanei despre confruntarea cu FC U Craiova 1948

Marius Şumudică și-a băgat jucătorii în ședință la Yeni Malatyaspor

Profimedia

  • Marius Şumudică vrea să câştige campionatul cu CFR Cluj
  • Ce spune conducerea campioanei despre confruntarea cu FC U Craiova 1948

„Şumi” a venit în Gruia cu un singur gând. Vrea să continue hegemonia CFR-ului şi să îşi treacă în palmares un nou titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică are un obiectiv clar la CFR Cluj: „Vrea să câştige campionatul!”

Marius Bilaşco, directorul sportiv al lui CFR Cluj, a vorbit despre ambiţiile echipei, dar şi despre confruntarea cu FC U Craiova 1948 în prima etapă din nou sezon.

„Pentru Edi a fost primul, Șumudică mai vrea unul, vrea să câștige şi cu CFR Cluj un campionat, e normal. Niciodată un meci cu o nou promovată nu este uşor, pentru că ambiţiile sunt mari şi aşa cum am spus-o şi sezonul trecut n-au fost meciuri ușoare. Suporterii au fost întotdeauna lângă echipa în această perioada. Ne-au lipsit foarte mult în acest ultim an şi va daţi seama că am resimţit cu bucurie reîntalnirea cu suporterii sărbătorind al patrulea titlu consecutiv.

Reclamă

Echipele care au fost anul trecut în lupta pentru campionat vor fi în continuare şi anul acesta. Botoşaniul a pus mari probleme echipelor din faţă, Sepsi a fost o surpriză placută pentru Play-Off şi echipa care şi-a pus amprenta în lupta pentru titlu foarte mult, Craiova, FCSB, rămân în continuare şi ele favorite la un nou titlu, mai ales că au făcut şi ele anumite transferuri. Lucrurile vor rămâne în principiu la fel că în sezonul precedent”, a declarat Marius Bilaşco pentru Telekom Sport.

Citește și:

Prima etapă din Liga 1 în sezonul 2021-2022. Când se vor înfrunta Marius Şumudică şi Adrian Mutu

Liga Profesioniste de Fotbal a anunţat programul primei etape a sezonului 2021/2022, ale cărei meciuri vor avea loc de joi până luni.

Reclamă

Prima etapă din Liga 1 va debuta cu meciul dintre Botoşani şi FCSB, joi, pe 15 iulie. Derby-ul primei runde, dintre CFR Cluj şi FC U Craiova, va fi vineri, de la 21:30.

Joi, 15 iulie
Ora 20.30 FC Botoşani – FCSB;

Vineri, 16 iulie
Ora 18.30 Sepsi OSK Sf. Gheorghe – Academica Clinceni;
Ora 21.30 CFR Cluj – FC U Craiova;

Reclamă 4 / 0/3

Sâmbătă, 17 iulie
Ora 18.30 Gaz Metan Mediaş – CS Mioveni;
Ora 21.30 Universitatea Craiova – FC Argeş;

Duminică, 18 iulie
Ora 18.30 UTA Arad – FC Viitorul;
Ora 21.30 – FC Rapid – Chindia Târgovişte;

Luni, 19 iulie
Ora 20.30 Dinamo – FC Voluntari.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 28 mart., 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”