Închide meniul

Marius Șumudică, debut perfect pe banca lui CFR Cluj. Avertisment înaintea bătăliei din preliminariile Champions League: „Banja Luka își vinde scump pielea”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 iunie 2021, 22:01

Marius Șumudică, debut perfect pe banca lui CFR Cluj. Avertisment înaintea bătăliei din preliminariile Champions League: „Banja Luka își vinde scump pielea

Youtube CFR Cluj

Marius Șumudică, debut perfect la CFR Cluj

Marius Șumudică a avut un debut perfect la CFR Cluj. Acesta a trimis în teren o echipă experimentală și se poate declara mulțumit de prestația elevilor săi. Ardelenii vor disputa alte patru partide de pregătire în cantonamentul din Austria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică, debut perfect la CFR Cluj

Mike Cestor a marcat primul pentru ardeleni, în minutul 13, cu o lovitură de cap precisă în urma unui corner. Ardelenii și-au dublat avantajul până la pauză, grație unei execuții de efect a veteranului Ciprian Deac.

Repriza a doua i-a aparținut în totalitate tânărului Petrila. Acesta a marcat în minutul 52 din pasa altui puști, Mihai Gîdea. Tot Petrila a închis tabela în minutul 86, la primul meci după revenirea de la Sepsi.

Marius Șumudică a folosit sistemul 4-3-3, așezare utilizată în sezonul trecut și de Edi Iordănescu. La pauză a schimbat toată echipa.

CFR Cluj în prima repriză: Bălgrădean – Susic, Ciobotariu, Cestor, Latovlevici – Sigurjonsson, Itu, Fica – Deac, Debeljuh, Rondon

Reclamă

CFR Cluj în a doua repriză: Sandomierski – Rusu, Hoban, Bouhenna, Butean – Tahiri, Andronic, Rodriguez – Petrila, Omrani, Gîdea

Marius Șumudică: „Trebuie să ne punem la punct din punct din punct de vedere fizic”

Deși CFR Cluj s-a impus făra drept de apel, Marius Șumudică nu s-a lăsat impresionat de euforia rezultatului. „Șumi” îi atenționează pe elevii săi că trebuie să fie 100% înaintea bătăliei cu Banja Luka din preliminariile Champions League.

„Este o perioadă de acumulare. Trebuie să ne punem la punct din punct de vedere fizic. Din cauza asta suferim când luăm deciziile, nu suntem proaspeți. Totul vine de la creier și se transmite către membrele inferioare. Important este că nu ne-am accidentat. Am început să intrăm în adversitate, să avem meciuri. Importantă este și victoria, indiferent cu cine joci. Este important să câștigi pentru că victoriile aduc victorii.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut foarte mulți suporteri. Am rămas surprins că erau îmbrăcați în tricourile CFR Cluj. Este important că, la mii de kilometri, echipa este susținută de fani. Și la noi la Cluj avem nevoie de un public numeros să ne ajute să trecem peste prima bătălie cu Banja Luka. Sunt o echipă agresivă care își va vinde scump pielea, dar asta ne este meseria și trebuie să o facem cât mai bine”, a declarat Marius Șumudică, pentru canalul de YouTube al campioanei României. 

Partida tur dintre CFR Cluj şi FK Borak Banja Luka se va disputa în Gruia, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, pe 6/7 iulie, în timp ce returul este programat pentru 13/14 iulie, în Bosnia şi Herţegovina.

Programul lui CFR Cluj în cantonamentul din Austria

  • 19 iunie, ora 18:00 în România: vs. Ludogorets Razgrad (Bulgaria)
  • 22 iunie: vs. Akademia Puskas (Ungaria)
  • 26 iunie: vs. Dinamo Moscova (Rusia)
  • 28 iunie: vs. Ujpest (Ungaria)

 

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și