Închide meniul

Marius Șumudică e sultan la Malatyaspor. În doar 6 zile, le-a dublat punctele turcilor. O nouă victorie uriașă pentru antrenorul român. Prima reacție: „Sunt fericit!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 octombrie 2021, 23:38

Marius Șumudică e sultan la Malatyaspor. În doar 6 zile, le-a dublat punctele turcilor. O nouă victorie uriașă pentru antrenorul român. Prima reacție: „Sunt fericit!

Marius Şumudică, o nouă înfrângere la Malatyaspor

Hepta

Formaţia Yeni Malatyaspor, antrenată de Marius Şumudică, a învins, vineri, cu scorul de 2-1, echipa Altay, într-un meci din etapa a zecea a campionatului Turciei. Pentru Malatyaspor au marcat Tetteh ’58 şi Buyuk ’68.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sunt foarte fericit pentru jucători și pentru fani. Am câștigat două meciuri la rând de când am venit aici. Dar fac o paralelă cu echipa de la care am plecat din România, CFR. Am câștigat 7 meciuri în campionat și degeaba, am avut un record similar și la Gaziantep, unde nu am pierdut un an și am marcat în 22 de meciuri consecutive. 

Dar aceste recorduri nu sunt importante. Importante sunt lupta jucătorilor și dezvoltarea echipei„, a spus Marius Șumudică pentru ajansspor.com.

Golul echipei Altay a fost marcat de Bamba ’84. În urma acestui rezultat, Malatyaspor a ajuns la 12 puncte în campionat și a urcat pe locul 11. Primul meci câștigat de Malatyaspor cu Marius Șumudică pe bancă a fost în deplasarea de la Adana, scor 2-0.

Marius Șumudică a fost primit ca un rege la Malatyaspor

Marius Șumudică a fost primit ca un rege la Malatyaspor! Suporterii i-au adus și cadouri după ce antrenorul a declarat că „își va da viața pentru echipă”.

Reclamă

Marius Șumudică i-a cucerit deja pe fanii lui Yeni Malatyaspor. Antrenorul a fost primit ca un adevărat rege la noua echipă. Suporterii i-au adus flori și ciocolată tehnicianului, care le promitea recent că „își va da viața pentru echipă”.

Marius Șumudică, mesaj războinic: „Îmi voi da viața pentru Yeni Malatyaspor!”

Marius Șumudică este mai motivat ca niciodată. Antrenorul român vrea să înceapă o adevărată „revoluție” în Turcia cu noua sa echipă, Yeni Malatyaspor.

„Echipa a pierdut ultimele 5 meciuri. Nu e ușor pentru mine și nici pentru jucători. Avem fotbaliști care au calitate și trebuie să devenim o adevărată echipă. Prioritatea noastră este să luăm primul punct, iar apoi prima victorie. E foarte important să te lupți și să fii agresiv.

Reclamă 4 / 0/3

Nu vreau ca nimeni să se gândească că Yeni Malatyaspor se luptă să rămână în prima liga. Nu pentru asta am venit. Îmi voi da viața pentru echipă. Le-am pus să aibă încredere în Șumudică. Voi face totul pentru a scăpa de probleme. Fanii merită mult mai mult și voi face totul pentru ca ei să meargă fericiți acasă după meciuri”, a spus Marius Șumudică pentru ntvspor.net.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și