Închide meniul

Marius Şumudică nu ar putea să lucreze cu Gigi Becali: "Antrenorul trebuie să fie şef în vestiar!" Ce a spus despre transferul lui Budescu la FCSB

Antena Sport Publicat: 8 ianuarie 2021, 15:39

Reclamă
Marius Şumudică nu ar putea să lucreze cu Gigi Becali: "Antrenorul trebuie să fie şef în vestiar!" Ce a spus despre transferul lui Budescu la FCSB

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Marius Şumudică, aproape de CFR Cluj

Marius Şumudică l-a felicitat pe Eugen Neagoe pentru că a reuşit să-l readucă pe Constantin Budescu în formă maximă. Vedeta Astrei a negociat cu Gigi Becali un transfer la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică: "Trebuie să ştii cum comporţi cu Budescu"

"Costică (n.r. Budescu) poate să joace oriunde. În câteva minute, poate să îţi schimbe jocul. E un jucător aparte. Trebuie să ştii cum să te comporţi cu el, să-i dai o anumită libertate. Îl felicit pe Neagoe pentru ce a reuşit cu Budescu. Eu nu-l văd în momentul de faţă la FCSB. Îl văd continuând la Astra", a spus Şumudică la Digi Sport. 

Gigi Becali a povestit discuţia purtată cu Budescu, dar a anunţat că vrea să-l transfere abia la vară din cauza pretenţiilor financiare ridicate de Astra.

"I-am zis: 'vii, tu vei juca doar atacant 9 fals. În plus de asta, vei sta cu mine faţă în faţă şi cu Meme şi cu antrenorul, şi vei promite că nu vei comenta la antrenamente. Şi faci antrenamente până mori. Şi a zis, nea Gigi, eu o să fac'!", a declarat Gigi Becali.

Marius Şumudică: "Antrenorul trebuie să fie şeful în vestiar"

Marius Şumudică a spus în mai multe rânduri că este prieten cu Gigi Becali. O colaborare între cei doi ar fi însă dificilă, din cauza unui principiu al antrenorului. Acesta a spus că şefii lui Gaziantep l-au dezamăgit pentru că nu l-au consultat în privinţa lotului de jucători.

Reclamă

"Începi să discuţi cu jucători, fără să ştie antrenorul. Nu este normal. Antrenorul trebuie să fie primul întrebat. El trebuie să fie şeful în vestiar", a mai spus Şumudică.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:49 LIVE VIDEOGabriel Bortoleto, pole position la Cursa de Formula 2 de la Imola (duminică, 11:00 în AntenaPLAY). Sprint-ul, sâmbătă la 15:15 17:37 În timp ce Gigi Becali îl aşteaptă să se întoarcă la FCSB, Malcom Edjouma a primit o altă ofertă din Liga 1: „E un jucător bun” 17:27 Braga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Luptă stânsă pentru grupele Europa League. Programul 17:16 Bellator Champions Series Paris e LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 16:50 VIDEOSantiago Ramos, pole position în Cursa de Formula 3 de la Imola (duminică, 09:30, AntenaPLAY). Sprintul e sâmbătă, de la 11:05 16:32 Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar de stranieri pentru amicalele din iunie! România – Liechtenstein va fi LIVE pe Antena 1 16:28 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 17 mai 15:42 „Ziua în care s-a făcut dreptate!” CSA Steaua a pus tunurile pe FCSB după răspunsul primit de la Curtea de Apel 15:30 LIVE VIDEOA doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 15:27 Gică Hagi, reacţie categorică despre interesul lui CFR Cluj pentru Adrian Mazilu: „Eu aşa cred” Vezi toate știrile
Citește și