Închide meniul

Marius Şumudică nu îl regretă pe Paulo Vinicius. „Nu intra în planurile mele!”. Ce i-a transmis fundaşului de la FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 iulie 2021, 19:13

Marius Şumudică nu îl regretă pe Paulo Vinicius. „Nu intra în planurile mele!. Ce i-a transmis fundaşului de la FCSB

Marius Şumudică nu îl regretă pe Paulo Vinicius

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Şumudică asigură că nu el a avut ultimul cuvânt în privinţa plecării celui care a câştigat patru titluri cu gruparea din Gruia. Chiar şi aşa, a transmis că Vinicius nu mai avea loc în echipa lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică nu îl regretă pe Paulo Vinicius

Îi doresc baftă, a fost un jucător exponenţial la CFR Cluj. Când am venit aici nu făcea parte din lot. Dacă mi se cerea părerea şi cineva m-ar fi întrebat… am tot respectul pentru tot ce a făcut la CFR Cluj, pentru aportul pe care l-a adus în câştigarea atâtor titluri. Îl respect ca fotbalist în continuare, dar nu intra în planurile mele„, a declarat Şumudică într-o conferinţă de presă.

Brazilianul a semnat o înţelegere valabilă un an cu FCSB. Dacă va confirma, contractul îi va fi prelungit pe încă un sezon. Din informaţiile AS.ro, Vinicius va primi şi o sumă consistentă la semnătură. În conturile lui vor intra nu mai puţin de 100.000 de euro!

Prima reacţie a lui Paulo Vinicius, după ce a semnat cu FCSB

Eu trebuie să câştig tot timpul. Am câştigat 4 titluri consecutive şi îl vreau pe al 5-lea. Asta e în capul meu. Am avut ofertă şi am rezolvat tot. Am venit aici pentru a câştiga echipa să câştige titlul. Cum am spus, am venit pentru a ajuta echipa. Pe teren o să dau tot, trebuie să îmi dau viaţa pe teren.

Aici sunt mulţi jucători cu calitate. Moruţan, Tănase…sunt mulţi jucători de calitate. O să stau un an aici şi după o să văd ce o să fac. Am fost o legendă pentru fanii CFR-ului. Acum sunt aici, trebuie să fac mai mult. Cred că e mai bine să se joace cu suporterii„, au fost primele cuvinte ale lui Paulo Vinicius după ce a semnat cu FCSB.

Reclamă

Paulo Vinicius a fost transferat gratis, în vara lui 2017, de la Apollon Limassol la CFR Cluj. În Gruia, el a adunat 139 de meciuri, în care a marcat 16 goluri şi dat 3 pase de gol. Sud-americanul nu a fost eliminat niciodată în tricoul lui CFR Cluj. El a luat 10 cartonaşe galbene. De altfel, în întreaga carieră a văzut „roşu” de doar cinci ori în peste 400 de meciuri.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și