Închide meniul

Marius Şumudică, OUT de la CFR Cluj? Marian Copilu l-a băgat în şedinţă chiar pe teren! Clauza specială din contractul lui Şumi

Antena Sport Publicat: 18 august 2021, 1:09 / Actualizat: 18 martie 2023, 19:43

Marius Şumudică, OUT de la CFR Cluj? Marian Copilu l-a băgat în şedinţă chiar pe teren! Clauza specială din contractul lui Şumi

Marius Şumudică, OUT de la CFR?

Hepta

  • Steaua Roşie Belgrad – CFR Cluj 4-0
  • Marius Şumudică, discuţie cu Marian Copilu

Marius Şumudică, OUT de la CFR Cluj? Steaua Roşie Belgrad – CFR Cluj 4-0. Marius Şumudică poate fi demis de la CFR după ruşinea istorică din play-off-ul Europa League. Antrenorul campioanei a fost băgat în şedinţă de oficiali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform gsp.ro, Marius Şumudică a avut o discuţie de 20 de minute cu preşedintele ardelenilor, Marian Copilu, şi cu juristul clubului, Ioan Ivaşcu. Cei 3 s-au aflat lângă băncile de rezerve, în timp ce jucătorii erau deja la vestiare.

Marius Şumudică, OUT de la CFR Cluj?: „Nu plec de la CFR decât dacă sunt demis”

Chiar şi după această discuţie, mesajul lui Şumudică a fost unul clar: „Eu nu îmi dau demisia de la echipă, nu plec de la CFR decât dacă voi fi demis”, a spus Şumi la conferinţa de presă.

Reclamă

Conform prosport.ro, Şumudică are în contract o clauză care le permite clujenilor să îl dea afară fără nicio despăgubire financiară, în situaţia în care nu ajunge în grupele Europa League. Un lucru greu de crezut ţinând cont de rezultatul meciului tur din play-off, 0-4 cu Steaua Roşie.

Marius Şumudică a dat vina doar pe jucători după eşecul usturător de la Belgrad

Marius Şumudică a trăit una din marile umilinţe ale carierei. „Am avut o prestaţie ruşinoasă. Este incredibil să faci astfel de cadouri şi să luăm astfel de goluri. Era un meci echilibrat, după care le dăm cadou două goluri. Astea nu le pot antrena eu. Am luat goluri pe greşeli personale, suntem obosiţi, am jucat cele mai multe meciuri, avem o medie de vârsta înaintată.

Reclamă

Nu l-am avut pe Păun, ieri s-a accidentat Chipciu. Mi-e ruşine ca antrenor la ce s-a întâmplat. Sper să aibă acelaşi sentiment şi jucătorii. Noi luăm un gol în minutul 5, după ce pierdem mingea în jumătatea noastră, au fază fixă, luăm gol.

E greu să marcă 4 goluri, e Science Fiction. Au câştigat toate duelurile unu contra unu, ei şi-au amânat şi meciurile interne. Le-am făcut cadouri”, a spus Şumudică.

CFR Cluj a fost învinsă, marţi, în deplasare, cu scorul de 4-0 (2-0), de echipa Steaua Roşie Belgrad, în prima manşă a play-off-ului Europa League. Golurile au fost marcate de Pavkov ‘5, Katai ’38, Ben ’68 şi Ivanic ’77.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sepsi - CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Liga 1 • 12:53
Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 28 mart., 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”