Închide meniul

Marius Şumudică, pe lista scurtă a unui club din Arabia Saudită. Condiţia pentru o ofertă oficială

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 septembrie 2021, 15:14

Marius Şumudică, pe lista scurtă a unui club din Arabia Saudită. Condiţia pentru o ofertă oficială

Marius Şumudică a fost antrenorul celor de la CFR Cluj

Profimediaimages

Dacă echipa va pierde următorul meci, Şumi e pe lista scurtă a saudiţilor, pentru a-l înlocui pe kosovarul Besnik Hasi. Rezultatele acestuia sunt sub aşteptări, cinci egaluri şi un eşec, în primele şase etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, pe lista scurtă al lui Al Ahli

Al Ahli joacă împotriva rivalei Al Ittihad, afară. Dacă va pierde, Şumudică poate reveni în Arabia Saudită, acolo unde a mai condus-o pe Al Shabab, fiind desemnat al treilea cel mai bun antrenor din campionat.

„Şumudică a mai condus în Arabia Saudită cu trei ani în urmă. El a avut rezultate bune, fiind totuşi demis şi ajungând în Turcia. Şumudică este un nume cunoscut suporterilor saudiţi, el fiind vehiculat pentru a prelua mai multe cluburi”, scriu cei de la eremnews.com.

Marius Şumudică ar antrena doar Rapid, în Liga 1

Marius Şumudică refuză, pentru moment, orice ofertă din Liga 1. Face însă un anunţ uriaş pentru fanii Rapidului. În România, doar în Giuleşti vrea să revină, dar nu prea curând. I-a şi spus lui Mihai Iosif că s-ar întoarce doar în 2023, atunci când Rapid va sărbători centenarul clubului.

Reclamă

„Singura echipă unde m-aş întoarce şi voi veni ar fi Rapid, dar nu se pune problema acum. De aia nici nu merg la meciurile Rapidului, i-am zis şi lui Miţă. Am avut o discuţie clară cu el, nu era de ce să-şi facă probleme în privinţa mea. În viitor m-aş întoarce la Rapid. dar nu se pune problema în acest moment”, a spus Şumi, recent, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! Vezi toate știrile
Citește și