Închide meniul

Marius Șumudică și-a distrus echipa de suflet! "Rapid n-are nicio șansă așa!" Atac violent la conducere: "Nu am înțeles ce e cu Daniel Niculae"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 mai 2021, 8:19 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:57

Marius Șumudică și-a distrus echipa de suflet! "Rapid n-are nicio șansă așa!" Atac violent la conducere: "Nu am înțeles ce e cu Daniel Niculae"

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Marius Șumudică, despre situația de la Rapid

Rapid a ratat șansa să profite de rezultatele negative înregistrate de FC U Craiova 1948 și CS Mioveni. Echipa lui Mihai Iosif putea să-și consolideze poziția secundă, care asigură promovarea directă în Liga 1. N-a fost să fie așa pentru Rapid, care a plecat învinsă de la Călărași. Marius Șumudică a dat un verdict crunt pentru echipa din Giulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică, cuvinte dure pentru Rapid

"Din punct de vedere valoric, Rapid are nevoie de cel puțin 15 jucători dacă vrea să rămână în prima ligă. Cel puțin 15 jucători, dar nu din ăștia de la echipele care au retrogradat.

Așa se întâmplă la noi, cine promovează cred că ia cel puțin 50% din jucători de la cei care au retrogradat. Pentru că nu avem fonduri, nu avem un buget pus la punct. Dacă te bate Călărașiul, care, săracii, nu și-au mai luat banii de șapte luni, vă dați seama", a răbufnit Marius Șumudică, la Digi Sport.

Împotriva celor de la Dunărea, Rapid a dechis scorul din minutul 1, grație reușitei lui Rareș Ilie. Giuleștenii au intrat în avantaj la cabine, dar s-au prăbușit după pauză.

Dunărea a întors scorul în numai 3 minute, după golurile lui Valentin Alexandru și Tudoran. Echipa lui Mihai Iosif a dat semne de revenire după reușita lui Bogdan Barbu, însă n-a fost suficient ca Rapid să plece neînvinsă de la Călărași. Același Valentin Alexandru a înscris pentru 3-2 în minutul 73.

Reclamă

Marius Șumudică: "Nu am înțeles ce e cu Daniel Niculae”

Rapid a dat o puternică lovitură de imagine când l-a anunțat pe Daniel Niculae în funcția de președinte. Cu toate acestea, clubul giuleștean a precizat ulterior într-un comunicat că fosta glorie nu a preluat încă funcția respectivă. Astfel de încurcături l-au enervat pe Marius Șumudică!

„Nu am înțeles ce e cu Daniel Niculae, ba e președinte, ba nu e. A fost o conferință, l-au prezentat, după aia citesc că nu e președinte", a mai spus Marius Șumudică. 

Niculae a plecat de la Rapid cu scandal. Ruptura a avut loc în 2018, după ce s-a obţinut accederea în Liga 3, din cauza unui conflict cu Daniel Pancu.

Reclamă 4 / 0/3

În urma eșecului de la Călărași, Rapid a rămas pe locul 2, cu doar 3 puncte peste CS Mioveni, echipa de pe locul 3. Cele două formaţii se vor întâlni în ultima etapă a play-off-ului de promovare. 

Recomandări
  • Rapid, emoții în lupta pentru promovare
  • Verdict dur de la Marius Șumudică

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și