Închide meniul

Marius Șumudică știe care sunt problemele de la Dinamo. ”Bucureștiul fură fraierii. Ei au nevoie de asta!”

Antena Sport Publicat: 22 iunie 2020, 15:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Marius Șumudică știe care sunt problemele de la Dinamo. ”Bucureștiul fură fraierii. Ei au nevoie de asta!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Marius Șumudică știe care sunt problemele la Dinamo. ”Bucureștiul fură fraierii. Ei au nevoie de asta!”

  • Șumudică știe care este soluția pentru Dinamo
  • Bucureștenii sunt pe penultimul loc în Liga 1
  • Dinamo va juca în semifinalele Cupei cu FCSB

Dinamoviștii au pierdut pe teren propriu meciul cu Sepsi OSK, scor 1-3. În urma acestui rezultat, ”câinii” sunt pe penultimul loc în Liga 1 și sunt în pericol să retrogradeze pentru prima dată în istorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică: ”La Dinamo e nevoie de jucători cu caracter”

”Am văzut că sunt probleme mari, au pierdut acasă (n.r meciul cu Sepsi OSK). În momentul în care joci cu sabia deasupra capului și nu ai jucători obișnuiți cu presiunea, atunci nu poți face nimic. Dinamo are nevoie de jucători cu caracter ca să iasă din zona retrogradării. 

În București însă e greu. Le ia mințile unor fotbaliști. Îmi aduc aminte de o replică din perioada în care am eram jucător: Bucureștiul fură fraierii!. Cam așa e și la Dinamo”, a spus Șumudică la Digi Sport.

Reclamă

Dinamo a strâns doar 17 puncte și ocupă locul 7 în play-out, dar mai are două restanțe de jucat. Până atunci, dinamoviștii vor juca în turul semifinalei Cupei României, în marele derby cu FCSB, joi, de la ora 20:00, live-score pe antenasport.ro

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 Dan Petrescu, despre revenirea la CFR Cluj: „Mă întorc ca acasă”! A dezvăluit ce a vorbit cu Neluţu Varga! 21:49 VIDEOFC Porto – Famalicao 2-2, în AntenaPLAY. Echipa lui Conceicao, doar egal după un meci cu incidente! Gil Vicente – Sporting 0-4 21:30 LIVE SCOREU Cluj – Petrolul 0-0. „Șepcile roșii” atacă prima poziție din playout. Duel „încins” pe Cluj Arena 21:27 UPDATEUcraina – România 2-1, în Billie Jean King Cup. Ana Bogdan, victorie mare contra Elinei Svitolina. Cristian – Tsurenko, ACUM 21:23 „Asta e România!” Dorinel Munteanu s-a certat cu Robert Niță la Voluntari – Oțelul 1-1! Ce i-a fost strigat din tribune 21:09 Novak Djokovic, eliminat de Casper Ruud în semifinale la Monte Carlo! Ruud – Tsitsipas e finala turneului 21:00 FotoWrexham a promovat în Liga a 3-a din Anglia, iar fanii au declanșat nebunia! Imagini incredibile de la marea sărbătoare 20:36 Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l lua sigur pe Rafa Mujica, atacantul cu cifre de senzaţie în Liga Portugal 20:21 „Normal că îmi e teamă de retrogradare!” Eugen Trică, despre situația incredibilă în care a ajuns FCU Craiova 19:54 Reacţia lui Zeljko Kopic după ce s-a spus că s-a bătut cu portarul lui Dinamo, Adnan Golubovic! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţia lui Zeljko Kopic după ce s-a spus că s-a bătut cu portarul lui Dinamo, Adnan Golubovic!
Liga 1 • 19:54
Reacţia lui Zeljko Kopic după ce s-a spus că s-a bătut cu portarul lui Dinamo, Adnan Golubovic!
Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj
Liga 1 • 17:27
Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj! Elias Charalambous a făcut anunțul
Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB!
Liga 1 • 16:30
Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB! Câte bilete s-au vândut la derby-ul cu Rapid! „Erupe” Arena Națională
Elias Charalambous anunţă o răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman în Qatar: "Are tot ce îi trebuie"
Liga 1 • 15:26
Elias Charalambous anunţă o răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Are tot ce îi trebuie”
Ce îl aşteaptă pe Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 12:43
FOTO
Ce îl aşteaptă pe Florinel Coman în Qatar. Adevăratul motivul din spatele deciziei de a pleca de la FCSB