Închide meniul

Marius Șumudică vine cu soluția salvatoare pentru Adrian Mutu după Rapid – Slavia Praga 1-7: ”Pe Alibec îl luam primul!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 iulie 2022, 23:20

Marius Șumudică vine cu soluția salvatoare pentru Adrian Mutu după Rapid – Slavia Praga 1-7: ”Pe Alibec îl luam primul!”

Denis Alibec a vrut să se retragă de la naţionala României

Denis Alibec / Profimedia

Marius Șumudică vine cu soluția salvatoare pentru Adrian Mutu, după ce Rapid a fost umilită de Slavia Praga, scor 1-7. ”Șumi” l-a propus la Rapid pe Denis Alibec (31 ani).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alibec și-a terminat contractul cu Atromitos, unde fusese împrumutat de Kayserispor. Atacantul de 31 de ani vine după o a doua parte de sezon slabă la Atromitos, cu doar două goluri și un assist în cont, în 12 meciuri.

Marius Șumudică vine cu soluția salvatoare pentru Adrian Mutu după Rapid – Slavia Praga 1-7

”Alibec e liber de contract. Credeți că Mutu nu are cheia? La el dacă știi ce să-i ceri, îți va da. Dacă nu știi să îi oferi, nu îți va da nimic înapoi.

La mine n-a fost accidentat niciodată. A jucat doi ani și ceva. Era primul transfer pe care îl făceam”, a declarat Marius Șumudică, potrivit digisport.ro.

Marius Șumudică, un car de nervi după umilința Rapidului

Marius Șumudică a fost un car de nervi după Rapid – Slavia Praga 1-7. Antrenorul crede că giuleștenilor le va fi aproape imposibil să se bată pentru titlu în anul centenarului.

Reclamă

”Eu am spus că Rapid va avea probleme. Nu este o echipă care să se lupte la podium. Va avea viață grea și să intre în play-off.

Mă așteptam la orice. La centenar e exclus. Eu cunosc foarte mulți suporteri. Se gândesc la podium. Am văzut comentarii. Ar fi o minune să prindă podiumul!

Trebuie să se trezească la realitate. Să vă uitați ce program are Rapid. E un program infernal. Dacă vor ieși cu bine, există un plus. Dacă nu, e grav. E echipa pe care o simpatizez. O iubesc și sper ca în acest an să mă contrazică și să termine în primele 3”, a răbufnit Marius Șumudică, potrivit digisport.ro.   

Reclamă 4 / 0/3

Rapid – Slavia Praga 1-7  

Rapid a suferit o înfrângere la scor, în partida amicală cu Slavia Praga. Echipa antrenată de Adrian Mutu a pierdut cu scorul de 1-7, în a doua repriză încasând şase goluri.  Rapid a pierdut la o diferenţă uriaşă ultima partidă amicală din cantonamentul din Austria.

Slavia Praga, vicecampioana Cehiei, a dat recital cu formaţia patronată de Victor Angelescu şi Dan Şucu. La pauză, scorul era de doar 1-0 pentru cehi, însă după pauză „giuleştenii” au încasat 6 goluri, 3 dintre ele între minutele 51 şi 55.  

Pentru Rapid, singurul gol marcat a fost înscris de Jakub Vojtus, la scorul de 5-0, în repriza secundă. Acesta a fost ultimul meci amical disputat de Rapid, înainte de debutul în noul sezon. „Vişinii” se vor întoarce în ţară miercuri, pentru a pregăti partida cu CFR Cluj, din prima etapă a Superligii.

Rapid a mai pierdut, în această vară, amicalele cu SKN St. Polten (2-3), MKS Cracovia (1-2) şi LASK Linz (0-2).

Echipa de start a Rapidului: Horaţiu Moldovan – Claudiu Belu, Dragoş Grigore, Paul Iacob, Junior Morais – Alexandru Albu, Ljuban Crepulja, Andrei Ciobanu, Ştefan Pănoiu, Rareş Ilie – Jakub Vojtus

În timpul primei reprize, Cristi Săpunaru şi Valentin Costache au fost înlocuiţi de Claudiu Belu- Iordache, respectiv Ştefan Pănoiu.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și