Închide meniul

Măsuri de criză şi la CFR Cluj. Alex Chipciu: "Mulţi abia au aşteptat coronavirusul ca să taie salariile"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 aprilie 2020, 5:28

Măsuri de criză şi la CFR Cluj. Alex Chipciu: "Mulţi abia au aşteptat coronavirusul ca să taie salariile"

Alexandru Chipciu a semnat un nou contract cu Universitatea Cluj

Alexandru Chipciu / Profimedia

"Ieri, am primit pe grup un mesaj că vom vedea exact care este situația și că vor fi discuții în câteva zile. La noi nu au vrut să taie salariile ca la majoritatea, au preferat să aștepte să vadă ce va fi. Senzația mea este că mulți în România abia au așteptat coronavirusul ăsta ca să înceapă tăierile", a spus Alex Chipciu la Digi Sport. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Chipciu: "Pentru CFR ar fi senzaţional să se întâmple ca în Belgia"

Campionatul din Belgia este primul din Europa unde s-a decis ca meciurile să nu mai fie reluate. Club Brugge a fost desemnată campioană, iar Chipciu şi-ar dori ca modelul să se adopte şi în Liga 1, în cazul în care şefii fotbalului românesc vor hotărî că nu se mai poate juca. 

"Pentru CFR ar fi fost bine să fie ca-n Belgia! Ar fi senzațional! Acolo Club Brugge a condus tot campionatul, titlul e meritat. Nu știu ce se întâmplă cu contractele, cu drepturile tv. Oricum, pentru CFR ar fi senzațional, parcă auzisem că unii de la Craiova și FCSB au fost de acord. Noi avem avans în playoff, avem patru puncte peste FCSB", a spus Chipciu. 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:47 „Nimeni nu l-a lăudat!” Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la FCU Craiova! Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 8:37 „E singurul care a făcut ceva!” Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2 8:17 Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid: „Ești vedetă? Imediat îl trec pe bancă” 8:16 Gigi Becali, propunere incredibilă când a aflat că Vlad Chiricheş a suferit o fractură: „Ce, nu se poate aşa?” 8:00 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei e în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 20
apr.
23:51
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”
20
apr.
23:42
Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti
20
apr.
23:31
Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului
20
apr.
23:20
„Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2
Vezi toate știrile
Citește și