Închide meniul
Video

Meciurile vor fi un chin pentru fotbaliști. Noile reguli care trebuie să fie respectate de jucători

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 aprilie 2020, 17:55

Toți jucătorii vor fi testați împotriva coronavirusului, cu 3 zile înainte să intre în cantonament. Este regula numărul 1. Și acolo totul va fi limitat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbaliștii au meciul lor cu pandemia de Covid-19

Jucătorii din Liga 1 vor avea viață grea în momentul în care se vor întoarce pe gazon. Au primit următoarele indicații:

– se va evita atingerea ochilor, a nasului și a gurii în timpul pregătirii

– se va menține distanțarea socială de 2 metri în timpul antrenamentelor, cu exceptia jocurilor școala, când jucătorii au voie sa se apropie unul de celalalt

– cel puțin o dată pe oră, jucătorii trebuie să se spele pe mâini cu dezinfectant

Reclamă

Fiecare echipă va avea, în cantonament, un singur bucătar. Sălile de fitness vor fi folosite, în special, de jucătorii cu probleme medicale. Ceilalți se vor pregăti în aer liber.

– tratamentul de masaj va fi suspendat pentru jucătorii care nu sunt accidentați

– jucătorii vor folosi trei vestiare și nu vor intra mai mult de 3 fotbaliști în același timp

Reclamă 4 / 0/3

În cazul nefericit în care un fotbalist va fi testat cu coronavirus, acesta va părăsi cantonamentul și va fi izolat la domiciliu, iar colegii lui vor fi supuși unor noi teste.

"Orice lege, orice vor decide cei din Guvern este spre binele nostru, al populației. Și eu îmi doresc să avem fotbal cât mai repede, dar important e să fim pozitivi în continuare, să gândim pozitiv", a declarat Nicolae Dică.

La meciuri, FIFA propune ca fiecare echipă să poată face 5 schimbari, pentru că jucătorii sunt obosiți după pauza de două luni. Polonezii au o idee și pentru arbitri. Ca să nu mai folosească fluierul, vor primi un dispozitiv electronic.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 FCSB – Farul 2-1! Roş-albaştrii, noii campioni ai Ligii 1! Nebunie pe Arena Naţională! Primul titlu pentru FCSB, după nouă ani 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor Vezi toate știrile
Citește și