Închide meniul

Mesaj ferm pentru FCSB, după CFR Cluj – FC Arges 5-0: "Lupta la titlu se va da până în ultima etapă!" Venirea lui Arlauskis i-a băgat în ceaţă pe jucătorii campioanei

Alexandru Ivan Publicat: 1 martie 2021, 19:36 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Reclamă
Mesaj ferm pentru FCSB, după CFR Cluj – FC Arges 5-0: "Lupta la titlu se va da până în ultima etapă!" Venirea lui Arlauskis i-a băgat în ceaţă pe jucătorii campioanei

Hepta

CFR CLUJ - FC Argeș 5-0

CFR Cluj a făcut un meci perfect cu FC Argeș. Clujenii au egalat-o din nou la puncte pe FCSB, iar lupta la titlu este mai strânsă ca niciodată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Costache și Andrei Burcă au fost printre cei mai bun oameni de pe teren. De cealaltă parte, Luka Maric a vut o seară de coșmar!

CFR Cluj – FC Argeș 5-0 | Valentin Costache, despre lupta la titlu 

"Lupta la titlu se dă până în ultima etapă. O să fie la fel ca anii trecuți. O să ne batem acolo cu FCSB și Craiova. Și celelalte echipe sunt bune", a declarat Valentin Costache, după CFR Cluj – FC Argeș 5-0.

întrebat despre revenirea lui Arlauskis, Costache a fost băgat în ceață: "Nu ştiu nimic, chiar nu ştiu, nu am auzit nimic", a răspuns jucătorul CFR-ului.

Costache, care a marcat golul al patrulea al clujenilor, s-a declarat nemulțumit de starea terenului. CFR Cluj are printre cele mai slabe gazonuri din Liga 1.

Reclamă
Reclamă 4

"La meciul trecut a fost gazonul și mai rău. Chiar dacă mai sare mingea, nu avem ce să facem. Trebuie să facem trei atingeri până punem mingea jos. Sper să marchez în continuare, să-mi ajut echipa. Luăm meci cu meci până la capăt", a declarat Costache. 

Valentin Costache a jucat 23 de partide în acest sezon de Liga 1. El și-a trecut în cont patru goluri și o pasă decisivă.

CFR Cluj – FC Argeș 5-0 | Andrei Burcă vrea ca CFR Cluj să marcheze mai mult

Andrei Burcă, cel mi valoros fundaș de la CFR Cluj, a prins gustul golului. El a înscris golul de 5-0 cu FC Argeș.

Reclamă

"Ne bucurăm că am câştigat, nu am avut foarte mult de muncă pentru că am jucat bine în prima repriză. Mă bucur că am reuşit să conducem la pauză.

Nu ştiu dacă un om poate schimba atât de multe în ofensivă. Am intrat foarte concentraţi, era echipa momentului. În sfârşit, ne-am descătuşat şi am marcat mai multe goluri", a declarat Andrei Burcă.

A fost cea mai categorică victorie a CFR-ului în acest sezon. De un an și jumătate n-a mai câștigat formația din Gruia la cinci goluri diferență. Se întâmpla în septembrie 2019, împotriva lui FC Voluntari.

CFR Cluj – FC Argeș 5-0

Clujenii au patru victorii în ultimele șase etape. De altfel, Edi Iordănescu a câștigat 10 din primele 14 meciuri la conducerea formației din Gruia. 

După 5-0 cu FC Argeș, CFR Cluj a egalat-o pe FCSB în fruntea Ligii 1. Roș-albaștrii au însă un golaveraj mai bun.

De cealaltă parte, FC Argeș a înregistrat primul eșec din 2021. Piteștenii erau neînvinși de 11 etape.CFR Cluj se pregătește acum de deplasarea de pe terenul celor de la UTA Arad. FC Argeș va primi vizita codașei Poli Iași.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:30 2 iul.

FotoPortugalia – Slovenia 3-0 (d.l.d). Cristiano Ronaldo a izbucnit în plâns după un penalty ratat. Diogo Costa, eroul portughezilor

23:54

Giorgio Chiellini, ironie supremă pentru Franţa după ce a ajuns în sferturi cu două autogoluri şi un gol din penalty

23:47

VIDEO„Prostule!” Kevin De Bruyne a jignit un jurnalist, după eliminarea Belgiei de la EURO 2024. Întrebarea care l-a enervat crunt

23:16

Edi Iordănescu a recunoscut că s-au exersat şi loviturile de departajare înainte de România – Olanda: „Orice este posibil!”

23:15

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

23:10

Cristiano Ronaldo a cedat nervos după un gest făcut de Daniele Orsato, în Portugalia – Slovenia! Arbitrul l-a scos din minţi

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și