Închide meniul

Mesajul Simonei Halep după retragerea de la Doha. Ce urmează pentru campioana noastră

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 februarie 2021, 11:41 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Mesajul Simonei Halep după retragerea de la Doha. Ce urmează pentru campioana noastră

ProfimediaImages

Simona Halep nu merge la turneul de la Doha

"Abia aştept să revin la Doha anul viitor. Vă transmit cele mai calde urări şi o săptămână în siguranţă şi de succes!", a scris Simona Halep, pe Twitter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Principala favorită a turneului de la Doha este Ashleigh Barty. Premiile totale ale competiţiei sunt de 565.530 dolari. Pe tablou se mai află Elina Svitolina, Aryna Sabalenka, Karolina Pliskova sau Bianca Andreescu. 

Turneele la care urmează să joace Simona Halep după retragerea de la Doha

După Dubai, Halep va trece direct la turneele de zgură şi va participa la Madrid (29 aprilie – 8 mai) şi Roma (10-16 mai). Evident, Simo va fi apoi prezentă la al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros (17 mai – 6 iunie).

În urma turneului de la Australian Open, Halep a fost depăşită de Naomi Osaka, nipona fiind noul număr 2 WTA. 

Reclamă

"Să fiu sinceră, nu mă gândesc la clasament deloc. Nici nu joc foarte mult. Vreau doar să rămân întreg sezonul la un nivel constant, să nu mă prăbușesc în vară, ceea ce mi se întâmplă de obicei. Evident, dacă voi avea rezultate bune voi ajunge și pe primul loc. Dar per total nu este un obiectiv pentru mine", a spus Osaka. 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și