Închide meniul

Mesajul surprinzător al lui Vasile Dîncu despre Gigi Becali: „Vă spun un lucru, poate e șocant!”

Viviana Moraru Publicat: 21 aprilie 2023, 19:25

Reclamă
Mesajul surprinzător al lui Vasile Dîncu despre Gigi Becali: Vă spun un lucru, poate e șocant!”

Mesajul surprinzător al lui Vasile Dîncu despre Gigi Becali

Gigi Becali / Profimedia

Mesajul surprinzător al lui Vasile Dîncu despre Gigi Becali. Politicianul care a propus schimbarea Legii Sporturilor, în favoarea celor de la CSA Steaua, a avut dor cuvinte de laudă pentru patronul de la FCSB. Dîncu susține că îi poartă un mare respect latifundiarului din Pipera, pentru faptul că a investit sume foarte mari în fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua ar putea profita de inițiativa lui Vasile Dîncu. Trupa lui Daniel Oprița ar putea promova în Liga 1, dacă Legea Sporturilor se va schimba.

Mesajul surprinzător al lui Vasile Dîncu despre Gigi Becali

Vasile Dîncu a oferit o declarație surprinzătoare despre Gigi Becali. Politicianul a declarat că a scris despre patronul de la FCSB în cartea sa, și susține că îi poartă un mare respect acestuia pentru lucrurile pe care le-a făcut în fotbalul românesc.

De asemenea, Dîncu este de părere că patronul roș-albaștrilor a crescut mulți jucători, care ulterior au ajuns piese de bază la echipa națională.

„Vreau să vă spun un lucru, poate este şocant. Am scris în câteva cărţi de-ale mele despre Gigi Becali. El are gura mare, dar am pentru el un anumit respect special. Dincolo de ce spune câteodată, este un bun creştin.

Reclamă

Poate arată prea mult asta uneori. În al doilea rând, a adus mulţi bani în fotbalul românesc. A ţinut FCSB-ul, a ţinut jucători de echipă naţională, a crescut jucători şi pentru asta nu poţi să nu respecţi un om.

Dincolo de ceea ce spune, poate de multe ori exagerează, dar uneori are 100% dreptate”, a declarat Vasile Dîncu, pentru fanatik.ro.

CSA Steaua nu poate promova în Liga 1 după acest sezon! Anunțul lui Vasile Dîncu

CSA Steaua nu poate promova în Liga 1 după acest sezon. Vasile Dîncu susţine că modificarea Legii Sportului ar putea să aibă loc cel mai devreme în toamna acestui an.

Reclamă 4 / 0/3

„Dacă acest proiect va fi aprobat, chiar dacă scrie procedură de urgență, durează câteva luni parcursul parlamentar și nu s-ar putea face oricum de anul acesta. Maxim în toamnă ar putea să fie aprobată o asemenea lege.

Dar asta nu vizează doar fotbalul, permite dezvoltarea profesionismului și în alte sporturi de la Steaua sau de la Dinamo. Eu cred că acestea sunt foarte necesare. David Popovici, tânărul frumos cu care ne mândrim și devine un fel de simbol pentru noi precum Nadia sau Hagi. Băiatul acesta este la Dinamo, a fost la Steaua. Este plătit din fonduri publice și este normal să fie așa!

Chiar dacă unii au mers în altă direcție, dezbaterea nu ar trebui să fie să scoatem statul din afacerile publice. Putem să discutăm despre asta, dar este una dintre iluziile capitalismului. Mecenatul se naște în câteva generații.

La noi, cei 4-5 investitori care aduc bani în fotbal nu au câștigat niciodată. L-am auzit pe domnul Șucu vorbind cu sinceritate: Anul trecut am rămas cu trei milioane pagubă. Anul acesta vom avea iar trei milioane și așa mai departe.

Va trebui să regândim modul în care statul face un parteneriat cu cei care investesc în fotbal. Hai să zicem că scoatem toți banii publici de la primării, consilii, dar atunci cu cine mai joacă cele 4-5 echipe? Se desființează campionatul nostru. Nu avem o economie de piață puternică și am zis că acest proiect îi sprijină și pe ceilalți, Dinamo, Steaua, Rapid, care nu trebuie să mai facă diverse jonglerii cum se întâmplă acum. Adică un consiliu local dă bani la firme care apoi să dea bani la fotbal. Ar trebui să facem totul transparent”, a spus Dîncu, citat de fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și