Închide meniul

"Mi-a cerut bani ca să îşi ia apartament!" Gigi Becali, dezvăluiri fabuloase despre negocierile cu Denis Haruţ: "De la aia a picat totul!" 

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 ianuarie 2021, 18:32

"Mi-a cerut bani ca să îşi ia apartament!" Gigi Becali, dezvăluiri fabuloase despre negocierile cu Denis Haruţ: "De la aia a picat totul!" 

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali

Becali i-a propus un contract pe 5 ani lui Denis Haruţ, dar jucătorul nu a vrut să audă de aşa ceva. Becali a dezvăluit că aceasta a fost singura piedică în calea semnării contractului. Patronul FCSB a dezvăluit că Haruţ a mai pus anumite condiţii, pe care Becali le-a acceptat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu eram convins că fotbalistul va accepta oferta noastră. Totul a fost făcut în favoarea lui, dar asta a fost decizia până la urmă. Păi, eu îi dădeam 12.000 de euro. Apoi, după primii doi ani, când intra în vigoare și prelungirea de doi ani, el sărea la 15.000 de euro pe lună.

Clubul se asigura că îl are sub contract, iar el câștiga bani în plus. Nu îl păcălea nimeni, nu i-a băgat nimeni pe sub nas niciun contract. Am înțeles că băiatul este de nota zece. Eu nu m-am văzut cu el și nu am vorbit decât un minut, îl felicitam că a acceptat să vină, nu am vorbit despre postul pe care să joace sau altceva. Aveam referințe foarte bune despre caracterul lui.

Acum, așa a fost să fie. Pe lângă salariu, mi-a cerut 500 de euro pentru chirie. Am zis «Ia, tată». Apoi, a zis că vrea și 60.000 de euro avans din salariu, ca să își ia apartament, dar nu îi vrea din primul an, ci să îi eșalonez pe trei ani, ca să nu îi simtă. I-am zis «Bine, tată» și la asta. Dar am ținut și noi să avem acea opțiune de prelungire. De la aia a picat totul”, a declarat Gigi Becali pentru Prosport.

Cine este Denis Haruţ

În vârstă de 21 de ani, Haruț este născut la Timișoara și a ajuns la Botoșani în 2019, de la ACS Poli, liber de contract.

Reclamă

Haruț este titularul postului de fundaș dreapta în națională de tineret, dar poate evolua și ca fundaș central, dar și la închidere. El este cotat de transfermarkt.de la un milion de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și