Închide meniul

„Mi-a intrat puţin glonţul”. Mihai Iosif, spumos după Dinamo – Rapid. Ce spune despre problemele lui Răuţă

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 23 octombrie 2021, 23:34

„Mi-a intrat puţin glonţul. Mihai Iosif, spumos după Dinamo – Rapid. Ce spune despre problemele lui Răuţă

Mihai Iosif, în timpul unui meci pentru Rapid

Mihai Iosif, în timpul unui meci pentru Rapid / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Iosif a făcut din nou spectacol după Dinamo – Rapid 1-1. Antrenorul giuleştenilor este mulţumit de rezultatul final şi recunoaşte. A fost la un pas de o înfrângere. Fără reuşita lui Nicolae Carnat din prelungiri, Dinamo ar fi câştigat după ce nu mai obţinuse o victorie din etapa a treia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Iosif, spumos după Dinamo – Rapid

„A fost dramatism, în sensul că am egalat spre sfârșit. Cred că a fost un rezultat echitabil. Mi-a intrat puțin glonțul, dar am pus un leocoplast și am reparat. Goluri demne de un derby, felicit toată echipa pentru că a crezut până la capăt. Etapa viitoare nu va mai fi nimeni pe stadion. O atmosferă cam sumbră, Bacovia. M-am speriat la Răuță, s-au mai întâmplat niște tragedii în zona aia a terenului”, a spus antrenorul Rapidului, conform digisport.ro.

Mihai Iosif l-a lăudat pe Mircea Rednic

La finalul meciului, antrenorul Rapidului, Mihai Iosif, l-a lăudat şi pe Mircea Rednic. „Dinamo are un antrenor foarte bun, care este cel mai titrat din istoria Rapidului, ca trofee. Nu aș vrea să fim supra-evaluați. Suntem realiști. Știm ce putem, știu cum suntem. Sper să avem rezultate cât mai bune în următoarele meciuri. Foarte important pentru suporteri”, a mai spus antrenorul Rapidului, Mihai Iosif.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și