Închide meniul

„Mi-am dorit să picăm cu ei!” Sepsi i-a declarat război lui Spartak Trnava. „Doar inspirația poate face diferența”

Alexandru Ivan Publicat: 21 iulie 2021, 22:38

„Mi-am dorit să picăm cu ei! Sepsi i-a declarat război lui Spartak Trnava. „Doar inspirația poate face diferența

Sepsi i-a declarat război lui Spartak Trnava

FOTO:Bogdan Balas/SPORT PICTURES

  • Sepsi joacă în turul 2 al Conference League împotriva lui Spartak Trnava
  • Echipa din Sfântu Gheorghe debutează în Europa

Sepsi i-a declarat război lui Spartak Trnava. Revelația sezonului trecut din Liga 1 se află la prima participare din istoria clubului în cupele europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“Sperăm să facem o partidă bună. Am avut un sezon reuşit, dar am pierdut jucători importanţi în vară. Cei nou-veniţi mai au nevoie de timp până se vor omogeniza.

Sepsi i-a declarat război lui Spartak Trnava

În acelaşi timp am destulă experienţă să-mi dau seama că partidele amicale nu seamănă cu cele oficiale. Sunt convins că mâine va fi o partidă echilibrată şi doar inspiraţia unui jucător poate să facă diferenţa”, a spus Grozavu.

Reclamă

Fotbalistul Bogdan Mitrea, care a jucat pentru Spartak Trnava înainte de a veni la Sepsi, s-a declarat bucuros de revenirea în Slovacia.

Mă bucur să mă reîntorc la Trnava, am plecat acum un an, mă simt ca şi acasă aici. Sunt bucuros că sunt aici. Sper să facem un joc bun şi să plecăm victorioşi mâine. Am plecat cu o impresie foarte bună de la Trnava, e un club foarte bun din Slovacia. Mi-am dorit să picăm, cu Spartak”, a afirmat Mitrea.

Reclamă

Sepsi Sfântu Gheorghe va întâlni echipa Spartak Trnava, joi seară, în deplasare, de la ora 22.00, în prima manşă a turului doi preliminar al Conference League.

În cazul în care va trece de Spartak Trnava, Sepsi va juca în runda următoare cu câștigătoarea dublei dintre Sutjeska și Maccabi Tel-Aviv.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv!
Liga 1 • 19 mart., 9:36
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat
Liga 1 • 18 mart., 19:02
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: "Noi avem o regulă"
Liga 1 • 18 mart., 17:23
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă”
Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping
Liga 1 • 18 mart., 16:34
Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping: „Sunt uluit”. Explicaţia fotbalistului de la Sepsi
Laszlo Dioszegi s-a prăbuşit emoţional după FCSB - Sepsi 2-1
Liga 1 • 18 mart., 10:14
„Neputinţă totală!” Laszlo Dioszegi s-a prăbuşit emoţional după FCSB – Sepsi 2-1: „Nu sunt deloc mulţumit!”