Închide meniul

Mihai Costea și-a găsit echipă și va juca din nou România! „Nilă”, fără salariu și cu prime maxime de 300 de lei. Contract uluitor pentru fostul jucător de la FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 aprilie 2022, 18:29

Mihai Costea și-a găsit echipă și va juca din nou România! „Nilă, fără salariu și cu prime maxime de 300 de lei. Contract uluitor pentru fostul jucător de la FCSB

Mihai Costea va juca pentru CS Progresul București

Hepta

Mihai Costea revine în fotbalul românesc. Atacantul de 33 de ani nu și-a dorit să își pună ghetele în cui și a acceptat propunerea celor de la CS Progresul București 2005, echipă din liga a 4-a! Chiar dacă visa la destinații exotice, „Nilă” și-a dat acordul pentru a semna cel mai mic contract din carieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit eurosport.ro, fostul jucător de la FCSB nu va avea salariu la Progresul și va fi primi doar prime de obiectiv. Acestea sunt uluitoare, cu mult sub ceea ce încasa Mihai Costea chiar și la Chindia sau FC Voluntari.

Mihai Costea va juca pentru CS Progresul București 2005

Costea va primi 100 de lei în cazul unei remize și 300 de lei după fiecare victorie. Sumele sunt derizorii, dar principalul său obiectiv este să își reintre în formă și nu se uită la bani.

După 21 de etape, Progresul este pe locul secund în clasament. Se luptă pentru promovare cu CS Dinamo, ACS Rapid Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului și Metaloglobus.

Format la Craiova lui Mititelu, Mihai Costea a jucat între 2011 și 2015 pentru FCSB. În 35 de meciuri pentru roș-albaștri a înscris 9 goluri. Adus pentru 1.4 milioane de euro, „Nilă” a dezamăgit”. De altfel, fiecare reușită a lui l-a costat pe Gigi Becali 36.000 de euro.

Reclamă

Mihai Costea nu a luat în calcul să se retragă

Mihai Costea era liber de contract de mai bine de un an. În sezonul 2020-2021 a jucat pentru Chindia, dar nu a izbutit să își treacă în cont vreun gol în 13 apariții. A fost numai de două ori titular la echipa din Târgoviște.

Fostul iubit al Danielei Crudu a aşteaptat o ofertă din Dubai, dar aceasta nu a mai venit. În luna decembrie dezvăluise că vrea să revină cât mai repede în iarbă.

Cine-a zis că am renunțat? Ultima oară am fost la Chindia, am terminat contractul și până acum nu am găsit ceea ce îmi convine. Am niște discuții din Dubai, mă vrea o echipă și zilele următoare, după Revelion, voi lua o decizie.

Reclamă 4 / 0/3

Să vedem daca mă înțeleg cu echipa aceea. Vă dați seama, nu sunt ca acum șapte-opt ani, dar sunt în formă. Îmi trebuie o săptămână-două de pregătire și după voi fi bine. Simțul porții îl am în continuare”, a spus atunci „Nilă”.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și