Închide meniul

Mihai Iosif a pierdut la păcănele banii de vize medicale: "Așa, și? Șumudică nu rupea pariurile?" Dezvăluiri uluitoare despre antrenorul Rapidului

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 mai 2021, 13:34 / Actualizat: 20 martie 2023, 17:58

Mihai Iosif a pierdut la păcănele banii de vize medicale: "Așa, și? Șumudică nu rupea pariurile?" Dezvăluiri uluitoare despre antrenorul Rapidului

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Iosif, salariu umilitor la Rapid

Mihai Iosif a pierdut la păcănele banii de vize medicale la Rapid. Mihai Iosif (46 de ani), antrenorul Rapidului, a fost protagonistul unor momente controversate în trecut. Odată, acesta a pierdut la păcănele banii alocați pentru viza medicală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totul a fost dezvăluit de Florin Manea, fost membru în conducerea Rapidului. Mihai Iosif a fost dat afară imediat după întâmplarea de la „aparate”, pe care Manea, de altfel, nu a negat-o. Actualul antrenor al Rapidului ar fi pierdut mai mult de 9.500 de lei.

Mihai Iosif a pierdut la păcănele banii de vize medicale la Rapid

„Așa?! Și dacă ar fi fost așa, ce?! Miță a avut în tinerețe niște probleme, cum am avut și eu. A mai jucat (n.r. – jocuri de noroc), cum am jucat toți. Ce?! Șumudică nu juca?! Rupea pariurile! Când am ajuns la Rapid, i-am spus și din momentul ăla nu a mai jucat un euro. De trei ani și ceva. Nu sunt 9.500 de lei. Poate sunt mai mulți., a spus Florin Manea, la GSP. 

În prezent, Florin Manea se ocupă de impresariat. El este fiul fostei legende a Rapidului, Nae Manea, și a fost foarte apropiat de Mihai Iosif încă din copilărie.

Mihai Iosif a revenit pe banca Rapidului în acest an, înlocuindu-ul pe Nicolae Grigore. Rapid a câștigat 6 din cele 9 meciuri disputate cu excentricul antrenor pe bancă și este foarte aproape să promoveze în Liga 1.

Reclamă

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 2

1. FC U Craiova 1948, 49 de puncte
2. Rapid, 46 de puncte
3. CS Mioveni, 43 de puncte
4. Dunărea Călărași, 42 de puncte
5. ASU Poli Timișoara, 39 de puncte
6. Csikszereda, 37 de puncte

Rapid are nevoie de 5 puncte în ultimele 3 etape din play-off-ul Ligii 2 ca să fie sigură de promovare. Giuleștenii vor juca în runda cu numărul 8 împotriva celor de la ASU Poli Timișoara.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dezvăluiri incredibile despre Mihai Iosif
  • Antrenorul Rapidului ar fi pierdut la „aparate”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” Vezi toate știrile
Citește și