Închide meniul

Mihai Iosif, anunţ uriaş despre transferul stelar al lui Ben Arfa: „Nu a căzut!” Antrenorul Rapidului a dezvăluit o nouă lovitură: „Va veni la noi, e o variantă şi pentru el!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 septembrie 2021, 22:50

Mihai Iosif, anunţ uriaş despre transferul stelar al lui Ben Arfa: „Nu a căzut! Antrenorul Rapidului a dezvăluit o nouă lovitură: „Va veni la noi, e o variantă şi pentru el!

Mihai Iosif, anunţ uriaş despre transferul lui Ben Arfa

Hepta

Rapid poate da lovitura anului în fotbalul românesc. Hatem Ben Arfa este o variantă pentru echipa lui Iosif.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Încă îl aștept pe Ben Arfa, nu a căzut încă transferul. Sper să nu fie cum a fost cu Baptista, la CFR Cluj, dar noi nu vrem să depășim bugetul, asta e o discuție pe care am avut-o cu președintele și cu patronul”, a spus Mihai Iosif pentru digisport.ro.

Lyon, Marseille, Newcastle, Hull City, Nice, PSG şi Real Valladolid sunt echipele pentru care a evoluat Hatem Ben Arfa. La echipa naţională, acesta a strâns 15 apariţii. Hatem Ben Arfa s-a despărţit de Bordeaux şi este liber de contract. Rapid a pus ochii pe francez, iar potrivit ultimelor informaţii, acestuia i s-ar pregăti un salariu de 15.000 de euro, dar și o primă de instalare.

Mihai Iosif a anunţat şi transferul lui Alex Ioniţă

Până să se finalizeze transferul stelar al lui Ben Arfa, antrenorul Rapidului a anunţat că la echipă sunt şanse mari să ajungă Alexandru Ioniţă.

Probabil va veni și Alex Ioniță, e o variantă pentru el, pentru a reintra în fotbalul de performanță. I-ar trebui cred că vreo două luni să intre în formă”, a mai spus Iosif.

Reclamă

Alexandru Ioniţă îşi doreşte să revină la Rapid

Alexandru Ioniţă a spus, în repetate rânduri, că îşi doreşte să revină la Rapid. „Mi-aş dori foarte mult să joc pe noul stadion. Poate aşa a fost să fie, să fiu suspendat şi să am o şansă în plus să mă întorc la Rapid”, a spus Ioniţă, la începutul lui iunie, în exclusivitate la Antena Sport.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și