Închide meniul

Mihai Iosif, prima reacție după ce Rapid a promovat în Liga 1! „Cea mai fericită zi. Am plecat din noroi!” Cum a reacționat când a aflat rezultatul de la ASU Poli – CS Mioveni

Alexandru Ivan Publicat: 17 mai 2021, 20:44

Mihai Iosif, prima reacție după ce Rapid a promovat în Liga 1! „Cea mai fericită zi. Am plecat din noroi! Cum a reacționat când a aflat rezultatul de la ASU Poli – CS Mioveni

Mihai Iosif a răbufnit

Hepta

  • Rapid a promovat în Liga 1
  • Reacția lui Mihai Iosif

Mihai Iosif, după promovarea Rapidului. Giuleștenii au profitat de faptul că CS Mioveni nu a reuşit să învingă pe ASU Poli Timişoara. Meciul din Banat sa încheiat la egalitate, scor 2-2, iar echipa lui Iosif s-a întors în Liga 1 după 6 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Iosif, după promovarea Rapidului: „Cea mai fericită zi!”

„De când am plecat din noroi, e ce mai fericită zi. 6 ani au trecut de când Rapid n-a mai fost în Liga 1. Îi mulțumesc lui Alexa că ne-a ajutat să promovăm. Dumnezeu a făcut dreptate. Mi-a dat șansa să ajung în Liga 1”, a declarat Mihai Iosif, la Digi Sport.

Mihai Iosif se afla pe câmp când a aflat rezultatul de la ASU Poli – CS Mioveni. Antrenorul lui Rapid a avut telefonul închis pe toată durata partidei.

Reclamă

„M-am dus pe câmp. N-am mai vorbit cu nimeni și mi-am închis telefonul. După meci, mi-am sunat un prieten foarte bun și am vorbit vreo 7-8 minute”, a adăugat Mihai Iosif.

Rapid are un avans de 4 puncte în faţa celor de la Mioveni şi nu mai poate fi ajunsă, indiferent de rezultate. De altfel, Rapid şi CS Mioveni se vor întâlni în ultima etapă. Și FC U Craiova 1948 și-a asigurat promovarea directă.

Reclamă

„Viitorul sper să fie frumos pentru Rapid. Vreau însă să traiesc clipele astea. Îi iubesc pe suporteri!”, a încheiat Miahi Iosif.

Rapid are o nouă bijuterie în Giulești

Compania Naţională de Investiţii a anunţat că a început montarea gazonului pe Stadionul Rapid. Noua arenă va avea o capacitate de aproximativ 14.000 de locuri (din care peste 250 de locuri pentru persoanele cu dizabilităţi şi însoţitorii lor), iar suprafaţa de joc va fi conformă cu normele impuse de UEFA, cu o zonă înierbată de 80×120 m, susţine news.ro.

Arena va cuprinde şi o pistă de atletism de antrenament, o sală de sport, spaţii de cazare pentru sportivi şi spaţii administrative, dar şi spaţii dedicate publicului.

Reclamă 4 / 0/3

Costul total al investiţiei, finanţate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, prin Compania Naţională de Investiţii, este de aproape 165 milioane de lei (n.r. aproape 34 de milioane de euro).

În stadion vor putea fi derulate competiţii sportive pentru nivelul de clasificare UEFA 4, astfel încât arena să poată găzdui competiţii cu public la nivel naţional şi internaţional. Vestea e una excelentă. după ce Rapid a promovat în Liga 1.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 15:41
Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României
Echipa naţională • 10:20
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!”
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei