Închide meniul

Mihai Pintilii râde de rivalii de la Dinamo: ”N-aș plânge dacă ar pica în B!” Ce spune despre situația critică din Ștefan cel Mare

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 februarie 2022, 14:48

Mihai Pintilii râde de rivalii de la Dinamo: ”N-aș plânge dacă ar pica în B!” Ce spune despre situația critică din Ștefan cel Mare

Mihai Pintilii, FCSB

Profimedia

Mihai Pintilii râde de rivalii de la Dinamo

Mihai Pintilii recunoaște că nu s-ar supăra dacă Dinamo ar retrograda în Liga 1. ”Câinii” traversează cea mai neagră perioadă din istoria clubului, iar ”secundul” roș-albaștrilor spune lucrurilor pe nume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Pentru fotbalul românesc ar fi o pierdere. Dacă ar pica, nu aș avea o stare de supărare, n-aș plânge. Dacă pică, pică din vina lor. E păcat pentru fotbalul românesc, mai dispare o echipă de tradiție. Din cauza lor se întâmplă ce se întâmplă și a celor care conduc acolo. E păcat pentru suporteri. Parcă simți că ești fotbalist la derby”, a declarat Mihai Pintilii, la conferința de presă a meciului cu Academica Clinceni.

Citește și:

Mihai Pintilii, avertisment după erorile din apărarea FCSB-ului

Mihai Pintii i-a ținut locul lui Toni Petrea în meciul FCSB – FC U Craiova 1948, scor 2-2, din etapa a 24-a a Ligii 1. Antrenorul principal al vicecampioanei este infectat cu Covid-19 și nu a putut sta pe bancă. Roș-albaștrii au ratat șansa de a se apropia la șase puncte de liderul CFR Cluj.

Pintilii a avut o reacție categorică la finalul remizei de pe Arena Națională. Este convins că ratările uriașe semnate de jucătorii săi au contat decisiv. Dacă portarul oaspeților a fost desemnat cel mai bun jucător al meciului, Andrei Vlad a gafat grav la golul de 2-1 al alb-albaștrilor.

Dezamăgit pentru că am avut o șansă. După aspectul jocului, am avut ocazii clare, dar când nu marchezi e foarte greu. Ei au obținut un rezultat bun. Dar când ai 4 ocazii mari și nu marchezi… o echipă mare trebuie să o facă din jumătate de ocazie. Ne-am bucurat că am luat un punct, până la urmă. Sunt dezamăgit, îmi pare rău de băieți. La final, tot la 8 puncte suntem de CFR Cluj.

Reclamă

Se întâmplă, nu pot să-l critic eu pe Andrei Vlad. Suntem vinovați cu toții, suntem o echipă și trebuie să ne asumăm. Mai sunt 7 sau 6 etape, se vor mai pierde puncte. Dar era o șansă importantă pentru că au jucat înaintea noastră, au pus presiune pe noi că au făcut egal la Craiova. Se pare că a fost și pentru noi„, a declarat Mihai Pintilii după FCSB – FC U Craiova 1948 2-2.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și