Închide meniul

Mihai Popescu, jignit în ultimul hal după derby-ul cu FCSB! Derapaj al unui fost medic de la Dinamo: "Cine te mai susţine, băi, ordinarule?! Mai şi râzi ca un bou la interviuri"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 iunie 2020, 7:21 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Mihai Popescu, jignit în ultimul hal după derby-ul cu FCSB! Derapaj al unui fost medic de la Dinamo: "Cine te mai susţine, băi, ordinarule?! Mai şi râzi ca un bou la interviuri"

Mihai Popescu cu masca de protectie cu sigla clubului inscriptionata in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si Sepsi OSK Sfantu Gheorghe, contand pentru play-out-ul Ligii 1 Casa Pariurilor, disputat fara spectatori pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, duminica 21 iunie 2020. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Adrian Motoacă, fost medic la Dinamo, a avut un derapaj la adresa lui Mihai Popescu pe reţelele de socializare. Acesta foloseşte cuvinte extrem de dure la adresa fundaşului dinamovist, depăşind totodată limita decenţei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Motoacă a folosit cuvinte jignitoare la adresa lui Mihai Popescu, care a avut o prestaţie modestă în Dinamo – FCSB 0-3

"Bă, băiatule, lasă-ne! Eşti bun numai de miştouri pe teren la antrenament, faci vâlvă şi inciţi la scandal în vestiar. Te duci să te plângi la conducere cu alte 2 specimene că nu îl vrei pe doctor, că nu lucrezi cu kinetoterapeut, bei prin camere în cantonament, nu eşti de acord cu punere de antrenori. Înainte de Botoşani ai părăsit echipa din cantonament, inciţi la greve. Cine eşti tu, băi, băiatule?

Ai râs în nasul unui întreg staff şi al colegilor la Săftica după ce ai plecat şi ţi-ai luat liber. Cine te mai susţine, băi, ordinarule?! Că ne-ai ridicat tensiunea la toţi! Mai şi râzi ca un bou pe la interviuri! Păi tu ai refuzat să îmbraci tricoul lui Dinamo! Ce ar mai fi de spus??? Tu eşti om la interviuri să reprezinţi Dinamo!", a scris Adrian Motoacă într-un comentariu pe reţelele de socializare.

Reclamă

Atacuri în rafală la adresa lui Mihai Popescu

"Popescu e a nu ştiu câta oară când cade în fund. El ştie să provoace jucătorii la revolte, dar când să joace cade în fund", a spus Ionuţ Negoiţă la Digisport. Florin Prunea a reacţionat imediat şi a venit cu precizări suplimentare.

"Am rămas stupefiat în problema Popescu. Vă aduceţi aminte ultima etapă la Botoşani? Înainte de meci, domnul Popescu a părăsit echipa. Stăteam cu Dusan şi stăteam la Săftica şi i-am spus cum se poate aşa ceva?

Părerea mea că băiatul ăsta nu mai are ce face la echipă, nu mai are ce căuta. Când vin la pregătire…vine dă noroc cu noi domnul Bălănescu. Îi zic ce caută ăsta? Domnul Negoiţă că nu a condus el, alţii au condus Dinamo. Băiatul ăsta nu mai are ce să caute, că la Botoşani aveam nevoie de el", a spus şi Prunea.

Reclamă 4 / 0/3

Cine este Adrian Motoacă

Adrian Motoacă a fost adus la Dinamo după ce s-a renunţat la Liviu Bătineanu. Motoacă a fost îndepărtat de club în mandatul lui Dusan Uhrin. 

Motoacă a fost la un moment dat medicul celor de laViitorul în 2015, dar de acolo şi-a dat demisia la un moment dat, după ce a impus scoaterea din antrenamente a lui Alex Nimely, căruia i descoperise ceva la inimă.

La Dinamo a venit pe 27 iulie 2019, după ce cu un sezon în urmă a fost la Dunărea Călăraşi. Motoacă este un vechi susţinător al "câinilor roşii" şi a făcut multă vreme din PCH.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și