Închide meniul

Mihai Rotaru, atac dezlănţuit la Victor Piţurcă: "Dacă nu îl dădeam afară, ratam play-off-ul!" Bomba pe care a vrut să o dea la Craiova: "Urma să negociem cu Tamaş"

Antena Sport Publicat: 31 martie 2021, 15:22

Mihai Rotaru, atac dezlănţuit la Victor Piţurcă: "Dacă nu îl dădeam afară, ratam play-off-ul!" Bomba pe care a vrut să o dea la Craiova: "Urma să negociem cu Tamaş"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Victor Piţurcă, atacat de Mihai Rotaru

  • Atac dur al lui Mihai Rotaru
  • Gabi Tamaş, aproape de Craiova

Mihai Rotaru nu a ezitat să îl ironizeze pe fostul selecţioner şi a spus că i-a făcut toate poftele. Rotaru spune că dacă nu renunţa la Victor Piţurcă, echipa risca să nu ajungă în play-off. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Mihai ia-l pe pe Ivan? Da nea Piţi.  Mihai ia-l pe Ivan? Da nea Piţi. Urma să negociem cu Tamaş. Aceste lucruri sunt un alibi. Nu aş putea să vorbesc cu jucătotorii despre antrenori. Dacă un singur jucător vine la mine să discute despre jucători, pleacă." Dacă nu îl dădeam afară, nu intrat în playoff. Eram la limită atunci", a atacat Mihai Rotaru la Digisport

Victor Piţurcă a dezvăluit de ce a plecat de la Craiova

Victor Piţurcă a vorbit despre perioada petrecută la Universitatea Craiova şi a dezvăluit şi motivul plecării de la echipă.

Reclamă

Colaborarea dintre Victor Piţurcă şi Mihai Rotaru s-a încheiat după numai câteva luni. Fostul selecţioner a explicat care au fost motivele pentru care a decis să plece de la echipă. Imixtiunea patronului la echipa era pregnantă, iar lui Piţurcă nu i-a convenit acest lucru.

De la Craiova am plecat pentru că nu puteam face performanță. Rotaru vorbea cu fotbaliștii. La Craiova e doar Rotaru, nimeni altcineva nu contează. Eu am fost tâmpit că m-am dus la Craiova, trebuia să mă duc din iarnă. Am muncit patru luni de zilă, dar auzeam vorbe pe la spate.Erau jucătorii obișnuiți cu italienii, veneau la 11 și plecau la 12 și jumătate. Ce era să fi făcut, nu puteam să las lucrurile așa”, a spus Victor Piţurcă la Digi Sport.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:04 Ralf Schumacher l-a făcut praf pe Toto Wolff: „Mercedes e un dezastru în acest moment. E catastrofal!” 17:03 Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în cele zece luni petrecute la Rapid! A încasat o avere, la al treilea mandat în Giuleşti 16:38 „Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi 16:37 Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău 15:55 Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid 15:35 OFICIAL! Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid! Cine va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB 15:35 UPDATEProgramul semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Al Ain – Al Hilal a fost amânat. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15:29 FotoNicolae Cristescu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi: „E vina lui, trebuie un şoc urgent! L-am văzut nervos, transfigurat! „ 15:00 UPDATEAl Ain – Al Hilal a fost AMÂNAT din cauza condiţiilor meteo. Meciul s-ar putea disputa miercuri 14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?" Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu
Liga 1 • 15 apr., 18:06
„Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul
"A fost Steaua o echipă ajutată de sistem?" Victor Pițurcă a vrut să pună definitiv capăt controverselor
Fotbal intern • 14 apr., 10:53
„A fost Steaua o echipă ajutată de sistem?” Victor Pițurcă a vrut să pună definitiv capăt controverselor: „Adevărul adevărat!”
Fiul milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România, "prins" cu o altă femeie!
Diverse • 13 apr., 16:55
FOTO
Fiul milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România, „prins” cu o altă femeie!
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 13 apr., 14:33
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova! Poartă negocierile finale cu Mihai Rotaru
Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu
Liga 1 • 13 apr., 9:06
„Gata, e timpul!” Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu, care a fost asaltat cu oferte din România. Ce sfat prețios i-a dat