Închide meniul

Mihai Rotaru intervine după ce Victor Pițurcă a fost reținut de DNA: „Am discutat cu unul dintre avocații implicați”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 30 ianuarie 2023, 18:28

Mihai Rotaru intervine după ce Victor Pițurcă a fost reținut de DNA: Am discutat cu unul dintre avocații implicați”

Mihai Rotaru intervine după ce Victor Pițurcă a fost reținut de DNA

Victor Piţurcă, în cadrul unui interviu pentru Antena Sport / Captură AS.ro

Mihai Rotaru intervine după ce Victor Pițurcă a fost reținut de DNA. Patronul Universității Craiova s-a declarat surprins de situație, dar este convins că fostul selecționer nu va avea probleme serioase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși au fost implicați în mai multe scandaluri, Mihai Rotaru este acum de partea lui Victor Pițurcă și speră să nu fie vorba despre un arest în cazul tehnicianului.

Mihai Rotaru intervine după ce Victor Pițurcă a fost reținut de DNA

Mai mult decât atât, patronul Universității Craiova susține că a discutat cu unul dintre avocații implicați, iar situația nu este una foarte gravă.

„Îmi pare foarte rău, dar nu de compasiunea mea are el nevoie acum. Am vorbit cu unul dintre avocați și, din punctul dânsului de vedere, nu există elemente care să ducă la o arestare.

Este convins că nu va fi cazul de arestare și eu sper să fie așa”, a declarat Mihai Rotaru, la digisport.ro.

Reclamă

16 meciuri a antrenat-o Victor Pițurcă pe Universitatea Craiova în perioada septembrie 2019 – ianuarie 2020.

Veste cruntă pentru Victor Pițurcă! Ce îi pregătesc procurorii DNA după ce a fost reținut

Veste cruntă pentru Victor Pițurcă! Procurorii vor cere arestarea preventivă pentru 30 de zile după ce a fost reținut.

În cursul zilei de luni, Victor Pițurcă a fost reținut de DNA, fiind anchetat într-un dosar care implică achiziționarea de măști de protecție, în perioada pandemiei.

Reclamă 4 / 0/3

Veste cruntă pentru Victor Pițurcă! Potrivit surselor Antena Sport, Victor Pițurcă va fi adus, marți, în fața judecătorilor, urmând ca procurorii DNA să ceară arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Fostul selecționer al naționalei României este cercetat într-un dosar dezvăluit în februarie 2022. Obiectul dosarului îl face un contract încheiat între MApN și firma Helios Dentserv, în primăvara anului 2020.

La acel moment, Ministerul Apărării Naționale și firma Helios Dentserv au semnat un contract în valoare de 13.459.138 lei (aproximativ 2,72 milioane de euro). Contractul prevedea ca MApN să primească 1.000.000 de măști FFP1, 300.000 de măști FFP2, 100.000 de măști FFP3, 10.000 de viziere și 50.000 de perechi de ochelari de protecție, în contextul pandemiei de COVID-19.

Apoi, în mai 2020, Helios Dentserv a semnat un contract de cesiune de creanță cu PAV Green Energy SRL, firmă deținută de Alex Pițurcă, fiul lui Victor Pițurcă. Prin acest contract, firma lui Alex Pițurcă a încasat de la Minister 11.068.400 de lei (aproximativ 2,23 milioane de euro), adică 98% din valoarea totală a contractului, plus contravaloarea celor 100.000 de măști FFP3.

 

Recomandări
  • Mihai Rotaru intervine după ce Victor Pițurcă a fost reținut de DNA

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” Vezi toate știrile
Citește și