Închide meniul

Mihai Rotaru, prima reacţie după ce a aflat că biletele pentru FC Voluntari – Universitatea Craiova costă 100 de lei. „Sunt şocat. Nu înţeleg!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 decembrie 2021, 18:24

Mihai Rotaru, prima reacţie după ce a aflat că biletele pentru FC Voluntari – Universitatea Craiova costă 100 de lei. „Sunt şocat. Nu înţeleg!

Fanii Universităţii Craiova ar trebui să plătească 100 de lei pentru a vedea meciul cu FC Voluntari

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Patronul oltenilor nu înţelege cum de au ajuns să coste atât biletele pentru duelul de pe stadionul Anghel Iordănescu. Confruntarea are o miză uriaşă. Cu o victorie, alb-albaştrii o pot egala la puncte pe revelaţia Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un bilet la FC Voluntari – Universitatea Craiova costă 100 de lei

Acum am aflat de la colaboratori că sunt 100 de lei biletele, am rămas şocat. Nu înţeleg!

Noi avem dialog foarte foarte rar cu galeria. Nu cunosc dacă vin sau nu. Nu poţi tu, care participi la acest fenomen, să pui bilete de 100 de lei. Din punctul meu de vedere, ţine de o zonă care nu este în regulă, care nu ar trebui să existe„, a declarat Mihai Rotaru la digisport.ro.

FC Voluntari este neînvinsă în ultimele patru meciuri din campionat. Etapa trecută, jucătorii pregătiţi de Liviu Ciobotariu au câştigat chiar pe Oblemenco. S-au impus cu 2-0 împotriva celeilalte echipe din Craiova, cea patronată de Adrian Mititelu.

Citește și:

Decizia luată de FC Voluntari înaintea meciului cu Universitatea Craiova

Reclamă

Biletele la partida dintre FC Voluntari și Universitatea Craiova, contând pentru etapa a 19-a a Ligii 1, se pot achiziționa de la casa de bilete a stadionului „Anghel Iordănescu ” ( strada Niță Pintea, nr.41- Voluntari) după următorul program:

VINERI, 10 DECEMBRIE ⌚10:00-18:00
SÂMBĂTĂ, 11 DECEMBRIE ⌚10:00-18:15

INTRARE GENERALĂ -100 DE LEI.

Reclamă 4 / 0/3

Conform anexei HCNSU din 7 decembrie 2021, la partida dintre FC Voluntari și CS Universitatea Craiova vor avea acces pe stadion, în limita a 50% din capacitate, următoarele categorii de persoane:

– Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
– Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.
– Persoanele care prezintă un test PCR negativ efectuat în urmă cu maxim 72 de ore, respectiv un test antigen negativ efectuat în urmă cu maxim 48 de ore.

Documentele medicale care atestă apartenența spectatorilor la una dintre cele trei categorii de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul. De asemenea, este obligatorie prezentarea, alături de documentele medicale, a unui document de identitate”, se anunţă în comunicatul celor de la FC Voluntari.

Recomandări
  • Preţuri uriaşe la biletele de la FC Voluntari – Universitatea Craiova
  • Reacţia vehementă a lui Mihai Rotaru

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 10:00 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și