Închide meniul
NEWS ALERT

Mihai Rotaru și-a ieșit din minți după ultima înfrângere a Universității Craiova și acuză comploturi în Liga 1. „Un act criminal! Vor să rezolve campioana înainte de play-off”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 august 2021, 18:55

Mihai Rotaru și-a ieșit din minți după ultima înfrângere a Universității Craiova și acuză comploturi în Liga 1. „Un act criminal! Vor să rezolve campioana înainte de play-off

Mihai Rotaru și-a ieșit din minți după UTA Arad - Universitatea Craiova 1-0

Ciprian Petcut/SPORT PICTURES

Universitatea Craiova s-a plâns de jocul agresiv al celor de la UTA. Cojocaru a împărțit patru cartonașe galbene în tabăra arădenilor, dar Rotaru e de părere că arbitrul trebuia să dicteze și eliminări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru, acuzații grave după UTA Arad – Universitatea Craiova 1-0

Totodată, omul cu banii de la Universitatea Craiova a acuzat jocuri de culise și s-a plâns că se încearcă ca echipa campioană să fie stabilită încă dinainte de play-off.

„La Arad, arbitrajul a fost criminal. Cojocaru să-și ceară scuze pe Oblemenco. A fost o rușine de arbitraj! Kovacs nu ne-a dat două penalty-uri, Feșnic a avut un arbitraj tendențios și apoi vine un alt criminal. Cot în gură, dinți scoși, agresiuni fizice, plus penalty neacordat.

Este o rușine. Nu putem să acceptăm așa ceva, să-ți bați joc de o echipă! Avem peste trei ani de zile în care nu am vorbit de arbitraj. În momentul în care arbitrajul nu sancționează agresiunile fizice, atunci nu putem tace.

Având în vedere că va fi VAR din playoff, vor să rezolve problemele pentru cine trebuie să ia campionatul, să aibă 12 puncte avans. Ce știți dumneavoastră știm și noi”, a spus Mihai Rotaru, potrivit digisport.ro.

Reclamă

După meciul de la Arad, Universitatea Craiova a rămas la 9 puncte în urma liderului CFR Cluj, pe locul 9, și în urma rivalei locale, FC U Craiova, care este pe poziția a 7-a.

Nicuşor Bancu: „Mi-a dat dintele jos!”

În prima repriză de la Arad, Roger a primit cartonaşul galben, după ce l-a faultat dur pe Nicuşor Bancu. Căpitanul oltenilor a avut nevoie de intervenţia medicilor, după ce a început să sângereze. Arbitrul Cojocaru nu l-a „taxat” pe jucătorul arădenilor, iar liderul Craiovei a răbufnit atât la adresa „centralului”, dar şi la maniera agresivă în care au jucat gazdele.

Mi-a dat dintele jos, trebuie să merg să-mi repar dintele, nici nu pot să vorbesc corect. Cu cotul m-a lovit, cu ce să mă lovească? Doar nu cu piciorul. Se vede foarte clar. Și sus și jos. Am dinții făcuți praf.

Reclamă 4 / 0/3

Nici nu pot să vorbesc corect şi a spus că nu e nimic. Arbitrul spune că protejează mingea. Trebuie să facem ceva cu arbitrajul. E incredibil aşa ceva. Noi dacă facem ceva, primim 5 etape suspendare. Când mi-a rupt piciorul, cel care mi l-a rupt a primit o etapă suspendare. Nu ştiu ce se întâmplă, nu ştiu dacă e o tentă. Au jucat foarte dur. Ăsta n-a fost fotbal, a fost altceva”, a spus Bancu, după UTA – Universitatea Craiova 1-0.

Următorul meci al celor de la Universitatea Craiova este sâmbătă, 21 august, pe teren propriu, împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys Vezi toate știrile
Citește și