Închide meniul

Mihai Rotaru şi Adrian Mititelu Jr, gata să facă pace: „Se încearcă să se refacă o singură Universitatea Craiova, o echipă mare!”

Reclamă

Publicat: 7 iunie 2021, 19:19

Mihai Rotaru şi Adrian Mititelu Jr, gata să facă pace: „Se încearcă să se refacă o singură Universitatea Craiova, o echipă mare!

Adrian Mititelu şi Mihai Rotaru

Adrian Mititelu şi Mihai Rotaru

Mihai Rotaru şi Adrian Mititelu Jr, gata să facă pace. FC U Craiova 1948 şi Universitatea Craiova pot fuziona în viitorul apropiat, la fel ca Farul Constanţa – Viitorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru şi Adrian Mititelu Jr, gata să facă pace: „O singură Universitatea Craiova, o echipă mare!”

Anunţul a fost făcut de fostul politician Mădălin Voicu: “Eu cred că cele două echipe se vor reuni. Am informații de la locul faptei. Eu spun că acesta este proiectul, dar când se va face această fuziune nu știu să vă zic. Dacă vii ban cu ban la un loc eu zic că o să fie mult mai bine decât este acum.

Eu așa am auzit că există un proiect în timp, probabil că anul viitor sau peste doi ani, și se încearcă să se refacă o singură Universitatea Craiova și să fie cu o echipă compusă din cele două. Acesta este un plan la care cred că ne puteam gândi, precum la Viitorul cu Farul. Mă gândesc că se lasă la o parte niște interese meschine și se dorește o mare echipă”, a declarat Mădălin Voicu, potrivit realitateasportiva.net.

Derby-ul Adrian Mititelu – Mihai Rotaru a început! Rivalele din Craiova se luptă pentru semnătura unui jucător

Derby-ul Adrian Mititelu – Mihai Rotaru a început. Rivalele din Craiova se luptă pentru semnătura lui Ronaldo Deaconu (24 ani), mijlocaş ofensiv.

Fotbalistul a impresionat în sezonul recent încheiat din Liga 1. Evoluţiile lui Deaconu au ajutat-o pe Gaz Metan să scape de la retrogradare.

Reclamă

„Îmi doresc foarte mult să fac performanţă, să mă bat la titlu, în play-off. Acesta este scopul meu acum, prioritizez planul sportiv, nu banii. Ştiu că sunt oferte, inclusiv din Liga 1. Am înţeles de Craiova, ambele echipe.

Nu am auzit nimic de FCSB. S-a zis în presă că am refuzat FCSB. Nu e adevărat. Am spus doar că mă gândesc doar la culoarul fotbalistic şi mi-ar fi greu la primele două clasate. Nu e momentul în cariera mea să mă duc la FCSB. Nu vreau să mă grăbesc, următorul pas e foarte important”, a declarat Ronaldo Deaconu pentru Look Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și