Închide meniul

Mihai Rotaru spune că Papură a plecat singur de la Craiova: ”Am fost șocați. Este fără explicație!” Anunț despre noul antrenor

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 mai 2020, 8:22

Mihai Rotaru spune că Papură a plecat singur de la Craiova: ”Am fost șocați. Este fără explicație!” Anunț despre noul antrenor

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Corneliu Papură a plecat de la Universitatea Craiova

Deși s-a speculat că a fost dat afară de club, Rotaru spune că Papură a plecat singur. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Cine a spus că l-am dat afară? Domnul Papură şi-a dat demisia. Noi am fost foarte trişti. Nu schimbă nimeni antrenorul în plină pandemie. Niciodată nu ne-a trecut prin cap să-l dăm afară pe Papură. Pentru noi este fără explicaţie. Am fost şocaţi.

Mihai Rotaru, despre noul antrenor

Nu am discutat cu Edi Iordănescu. Până acum, nu s-a discutat cu el deloc. Nici tatonare măcar n-a fost. Cârțu este poate cel mai mare antrenor pe care îl avem în interiorul clubului, dar el chiar s-a retras. Am discutat cu el de-a lungul timpului și mi-a spus că nu mai vrea, pentru că a tras linie.

Gică Craioveanu va intra în procedură de obținere a licentei PRO. Orice legendă a Craiovei va avea această șansă, să fie antrenor, manager sau să ocupe o poziție administrativă. Nu am luat o decizie în acest sens, dacă Papură va rămâne în interiorul clubului. Nu cred că se pune problema ca Victor Pițurcă să revină în acest moment”, a declarat Mihai Rotaru la Pro X.

Papură o lasă pe Universitatea Craiova pe locul 3 în play-off, cu 26 de puncte, la egalitate cu FCSB și la 4 lungimi de liderul CFR Cluj. 

Reclamă

Papură a plecat de la Craiova

”În urmă cu aproape o săptămână, clubul Universitatea Craiova a încheiat în mod amiabil relațiile contractuale cu antrenorul principal Corneliu Papură. Pentru a nu perturba activitatea clubului, am preferat să ținem această informație confidențială.

În acest moment suntem în procedura pentru desemnarea unui nou antrenor principal și sperăm că vom lua cea mai bună decizie. Pentru a evita eventualele speculații din partea presei, facem precizarea că modul nostru de lucru nu presupune negocierea cu mai mulți antrenori în același timp”, se arată într-un comunicat al oltenilor.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Rotaru spune că antrenorul a plecat singur de la echipa
  • Despărțirea s-a produs în urmă cu o săptămână
  • Mihai Rotaru a vorbit și despre noul antrenor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! Vezi toate știrile
Citește și