Închide meniul

Mihai Stoica a anunţat unde se poate muta FCSB în 2022. „Nu trebuie făcute mizerii cum s-au făcut în Ghencea”. Roş-albaştrii au planul făcut!

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 decembrie 2021, 11:08

Mihai Stoica a anunţat unde se poate muta FCSB în 2022. „Nu trebuie făcute mizerii cum s-au făcut în Ghencea. Roş-albaştrii au planul făcut!

Mihai Stoica îl laudă pe Marius Marin

Mihai Stoica este managerul general al FCSB / SportPictures / Remus Badea/SPORT PICTURES via Hepta

  • Tragerea la sorți a grupelor Nations League 2022-2023 e LIVE pe www.as.ro, joi, de la ora 19:00
  • Mihai Stoica a anunţat care ar putea fi noua „casă” a lui FCSB

Echipa patronată de Gigi Becali are planul făcut şi va încerca să se mute pe o arenă de 37 de milioane de euro. Este vorba de stadionul Arcul de Triumf, care are o capacitate de 8.200 de locuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB ar putea juca, în 2022, pe stadionul Arcul de Triumf

MM este sigur că, atunci când FCSB nu îşi va putea disputa partidele de pe teren propriu pe Arena Naţională, va exista disponibilitate pe noul stadion din centrul Bucureştiului.

Va fi deschis pentru închiriere în 2022. (Inclusiv pentru fotbal?) Da. Păi cine ar putea să îl închirieze? (n.r. ironic) Federţia de Badminton nu ştiu dacă e foarte dispusă să îl închirieze.

Reclamă

Nici măcar nu mă gândesc să nu fie casa rugby-ului. Doar că rugby-ul poate trăi şi din banii de la fotbal, când nu are acţiune. Nu trebuie făcute mizerii cum s-au făcut în Ghencea, hai să aduc Clujul să joace rugby, deşi trebuie să joc eu la Cluj„, a declarat Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Citește și:

Eduard Novak a explicat de ce FCSB nu a putut juca pe stadionul Arcul de Triumf

FCSB şi Rapid au depus deja cereri pentru închirierea arenei, dar răspunsul a fost negativ. Ministrul Sportului a anunţat de ce nu au putut fi găzduite meciuri de fotbal.

Reclamă

În momentul actual, stadionul este dat în administrarea Federației de Rugby, l-am dat în folosință gratuită pentru niște meciuri.

Tehnic vorbind și legal trebuie să facem un Centru Național Sport și mai sunt una sau două semnături de luat. După, se poate da drumul tuturor activităților.

Toate stadioanale au fost făcute pentru sport. Această criză politică are și efecte asupra sportului”, a declarat Eduard Novak, în urmă cu o lună, într-o conferinţă de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Şi Dinamo s-a interesat de posibilitatea de a juca pe stadionul Arcul de Triumf. Iuliu Mureşan a primit un răspuns negativ.

Ne-am informat, ne-am adresat în scris (n.r. – despre posibilitatea de a evolua pe Arcul de Triumf) şi ni s-a spus că nu putem deocamdată, că nu e clară situaţia şi nu ştiu ce”, a declarat Iuliu Mureşan.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”