Închide meniul

Mihai Stoica a criticat dur naționala României U19: „O generație foarte slabă!”

Sebastian Cristian Publicat: 22 martie 2023, 23:30

Mihai Stoica a criticat dur naționala României U19: O generație foarte slabă!”

Mihai Stoica a criticat dur naționala U19

Mihai Stoica, într-un meci pe banca celor de la FCSB / Profimedia

  • Mihai Stoica a criticat dur naționala U19
  • „O generație foarte slabă!”

Mihai Stoica a criticat dur naționala României U19. Managerul general de la FCSB a fost surprins neplăcut de înfrângerea dură a micilor „tricolori”, scor 0-4, împotriva Norvegiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost primul meci disputat în cadrul Turneului de Elită pentru Euro 2023. România U19 va mai juca împotriva Irlandei de Nord U19 și Franței U19.

Mihai Stoica a criticat dur naționala României U19: „O generație foarte slabă!”

Înfrângerea i-a lăsat un gust amar oficialului de la FCSB, care a remarcat totuși câțiva fotbaliști de valoare.

Reclamă

„Am văzut-o jucând la turneul de calificare şi am realizat că este o generaţie foarte slabă. Singurul care ieşea în evidenţă era Borza, nu era Mazilu atunci. Îmi plăcuse şi Maftei, fundaşul dreapta. I-am văzut jucând cu Letonia şi am zis  că avem o generație slabă. Nici 2006 nu e cine ştie ce.

Problema nu e că ne bat ăştia, e că ajungem că ne bate Norvegia la echipa naţională mare. Ăsta e nivelul la care suntem”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Andorra – România LIVE VIDEO | Denis Alibec și-a setat un obiectiv măreț: „Vreau să fiu golgheterul preliminariilor!”

Andorra – România LIVE VIDEO | Denis Alibec și-a setat un obiectiv măreț pentru campania de calificare la EURO 2024. Atacantul naționalei își dorește să devină golgheterul preliminariilor.

Într-un dialog purtat de Marius Niculae cu Denis Alibec, atacantul de la Farul a dezvăluit care sunt ambițiile sale pentru aceste preliminarii.

„A venit momentul ca tu să demonstrezi ceea ce ştim cu toţii”, i-a transmis Niculae, acum manager sportiv al loturilor naţionale.

Reclamă 4 / 0/3

„Asta îmi doresc şi eu, pentru că la cluburi am jucat, am marcat, dar la naţională pot să spun că am făcut meciuri bune, dar nu am avut realizări. Ca atacant, dacă nu marchezi, nu apari pe foaie şi în fotbal e important să fii pe prima pagină. Vreau să ne calificăm în primul rând şi să fiu golgheterul preliminariilor.

În ultima perioadă toate echipele au început să joace fotbal, stau foarte bine tactic, au adus antrenori de afară şi se vede lucrul acesta, dar cred că noi suntem mult mai talentaţi şi dacă vom avea ambiţia lor, cu siguranţă îi putem depăşi.

Este o grupă grea, toate echipele joacă foarte bine, dar eu am încredere în această echipă şi de când m-am dus la Farul, domnul Hagi mi-a transmis o mentalitate de învingător, să cred în mine şi în echipă, pentru că cei de afară nu au nimic în plus faţă de noi, poate doar ambiţia şi motivaţia. Normal, Elveţia este favorită, dar după ei suntem noi.

Israel şi Kosovo sunt echipe bune dar cred că suntem mai buni ca ei. După mine, noi suntem favoriţi la câştigarea grupei, dar Elveţia poate să ne pună cele mai mari probleme”, a declarat Denis Alibec pentru site-ul oficial al FRF.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 28 mart., 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”