Închide meniul

Mihai Stoica a făcut praf un fotbalist din Liga 1: „Nu are niciun sens, nicio logică ce face el!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 26 februarie 2023, 19:58

Mihai Stoica a făcut praf un fotbalist din Liga 1: Nu are niciun sens, nicio logică ce face el!”

Mihai Stoica a anunţat că un jucător de la FCSB este dorit la Petrolul

Mihai Stoica, la conferința de presă / Antena Sport

Mihai Stoica a făcut praf un fotbalist din Liga 1. Managerul general de la FCSB l-a criticat în termeni duri pe Tiberiu Căpușă, fundașul celor de la Chindia Târgoviște.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânărul fotbalist a fost eliminat în meciul cu Rapid pentru multiple faulturi urâte. La finalul duelului, Căpușă l-a criticat la rândul său pe „centralul” Andrei Chivulete.

Mihai Stoica a făcut praf un fotbalist din Liga 1: „Nu are niciun sens, nicio logică ce face el!”

Rapid a avut un meci relativ ușor, mai ales în repriza secundă, după ce Tiberiu Căpușă a fost trimis la vestiar în prelungirile primei reprize. Mihai Stoica l-a criticat pe fundașul Chindiei, nereușind să găsească o logică pentru comportamentul agresiv.

„Nu are niciun sens. Nu are logică ce face aici. Fiecare gândeşte în felul lui. Cred că a fost convins că ia mingea, dar nu l-a văzut pe Morais că era mult mai aproape ca el de minge”, a declarat MM Stoica la Orange Sport

Tiberiu Căpușă, dezlănțuit după Rapid – Chindia 2-0: „Arbitrul m-a amenințat înainte de meci! Duelul a fost decis de domnul Chivulete”

Fundașul oaspeților a avut un discurs foarte dur la adresa lui Andrei Chivulete, „centralul” meciului din Giulești.

Reclamă

Rapid a câștigat întâlnirea cu târgoviștenii, însă meciul nu a fost lipsit de controverse. Tiberiu Căpușă a fost eliminat în prelungirile primei reprize, iar Rapidul a primit penalty în a doua repriză, fază care a deschis ulterior meciul.

Tiberiu Căpușă l-a făcut praf pe Andrei Chivulete, explicând că a fost chiar amenințat de arbitru înainte de startul meciului.

„Meciul a fost decis de domnul Chivulete. E al doilea meci consecutiv când îmi dă 2 cartonașe galbene. E frustrant să primești al doilea cartonaș la o fază în care noi trebuia să avem aut. El înainte de meci îmi spune «Ai grijă, Căpușă!» Eu ce să fac? Să stau cu frică că îmi dă cartonaș roșu?

Reclamă 4 / 0/3

A fost aut clar pentru noi. Eu nu contest că n-au existat faulturi, dar noi am rămas în 10 oameni și am plătit, am pierdut acest meci.

Nu a fost intenția de a lua al doilea galben. E vinea mea că am făcut acele faulturi, îmi asum asta. Dar înainte de fault, a fost clar aut pentru noi și nu s-a dat. Când greșesc arbitrii, cine plătește? Am pierdut un meci unde puteam face mult mai multe, dacă am fi jucat 11 vs 11. Arbitrul îmi spune înainte de meci să am grijă. La ce să am grijă? De ce mi-o spune fix mie?” a explicat după meci Tiberiu Căpușă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și