Închide meniul

Mihai Stoica a răbufnit după Oțelul – FCSB 0-1: „Trebuia să scoatem echipa!” + Şedinţă de urgenţă: „Îmi era cam jenă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 iulie 2022, 23:20

Mihai Stoica a răbufnit după Oțelul – FCSB 0-1: „Trebuia să scoatem echipa! + Şedinţă de urgenţă: „Îmi era cam jenă!

Mihai Stoica este managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, pe Arena Naţională / Profimediaimages

Mihai Stoica a răbufnit după Oțelul – FCSB 0-1. Managerul general al roş-albaştrilor a fost deranjat de faptul că adversarii au practicat un joc dur. Ba mai mult, acesta a transmis că avea de gând să scoată echipa de pe teren!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Trebuia să scoatem echipa, au lovit. Nu e normal la un meci amical. Jucătorii s-au ferit. Până la urmă e logic să se ferească, nu sunt de acord ca un jucător să se ferească, dar la un meci amical, da.

Mihai Stoica a răbufnit după Oțelul – FCSB 0-1

Nu a fost amical deloc. A fost cu cauză nobilă. A fost şi în memoria unui fost mare jucător al Galaţiului. Să depăşim momentul ăsta. Am scăpat fără accidentări. Tănase nu are nicio accidentare musculară. A avut un control clinic şi probabil că va juca împotriva lui U Cluj.

Mai departe, am fost foarte nemulţumiţi toţi de cum ne-a prezentat. Trebuiau să fie liberi mâine, dar nu vor fi. Va fi o şedinţă. Să te prezinţi aşa… Ok, ţi-e frică să joci, că te lovesc, dar trebuie să dai în minge. Îmi era cam jenă. Galaţiul are o echipă care totuşi a promovat anul ăsta, a adus jucători noi. Trebuia să te prezinţi ca la Chişinău şi nu mai vorbea nimeni.

E bine că se întâmplă aşa ca să rămâi ancorat în realitate, că asta te aşteaptă şi în campionat. Te aşteaptă cineva cu ghivece în cap, nu cu flori. Până la urmă a fost cam meci oficial. Am câştigat, ok. L-am tratat ca pe un amical, poate că şi noi am greşit, poate nu ne aşteptam”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Oțelul – FCSB 0-1. Victorie a roş-albaştrilor în faţa a 15.000 de fani

Oțelul – FCSB, scor 0-1, în ultimul amical din stagiul de pregătire de vară pentru vicecampioana României. Jucătorii lui Toni Petrea au obţinut o nouă victorie şi sunt cu moralul ridicat înainte de începerea noului sezon.

Florinel Coman a marcat din nou şi a demonstrat că este în mare formă. FCSB făcuse spectacol şi în celelalte trei meciuri amicale jucate în această vară. Marcase 13 goluri în amicalele cu FC Sfântu Gheorghe, Zimbru Chişinău şi CS Mioveni.

Florinel Coman, euforic după Oțelul – FCSB 0-1

Florinel Coman este euforic după un nou gol marcat pentru FCSB. „Mbappe de România” a făcut diferenţa în amicalul câştigat de vicecampioana României cu Oţelul Galaţi, scor 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

Aproximativ 15.000 de oameni au luat cu asalt stadionul şi au făcut o atmosferă de senzaţie. Atacantul de 24 de ani al lui Toni Petrea este încântat că partida de verificare s-a disputat cu casa închisă

„Un meci greu cu niște spectatori dornici de meciuri. A fost o încărcătură acumulată în această perioadă, suntem fericiți că nu avem accidentați și am câștigat. Când sunt sută la sută sănătos, nu cred că pot să joc prost sau ceva de genul. Am fost sută la sută, mi-am intrat în ritm așa că pot da drumul la treabă cu zâmbetul pe buze.

Ne bucurăm că umplem stadioanele pe unde mergem! Vrem să ne calificăm în Conference League, nu am ce să comentez, nu sunt în măsură. Oricine poate să iasă și să spună de anumite sume, pentru un fotbalist e bine să fie conectat la meci și să nu fie băgat în asemenea discuții„, a declarat Florinel Coman pentru sport.ro.

Recomandări
  • Mihai Stoica a răbufnit după Oțelul – FCSB 0-1
  • Anunţul făcut de managerul general al vicecampioanei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și