Închide meniul

Mihai Stoica a răbufnit după răspunsul lui CSA Steaua pentru FCSB. „Se caută mijloace legale să nu fim primiți în Ghencea!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 septembrie 2021, 17:27

Mihai Stoica a răbufnit după răspunsul lui CSA Steaua pentru FCSB. „Se caută mijloace legale să nu fim primiți în Ghencea!

Mihai Stoica, manager general FCSB

Mihai Stoica apel disperat pentru fani/ SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

FCSB va trebuie să plece de pe Arena Națională în luna octombrie. Cel mai mare stadion al țării va găzdui Forever Hit, un concurs de Dota.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a răbufnit după răspunsului CSA-ului pentru FCSB

Clubul lui Gigi Becali vrea să joace în Ghencea. Mihai Stoica crede însă că „militarii” trag de timp ca să folosească legea în avantajul lor.

„Se înțelege că se caută mijloace legale să nu fim primiți. Asta este senzația mea. Nu cred ca Armata ar trebui să se ocupe de fotbal. Ca să dai peste un milion de euro și să te bată Carmen București, mie mi se pare o chestie penală”, a spus Mihai Stoica, potrivit digisport.ro.

De la reînființarea din 2017, echipa secției de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei, „Steaua”, a ajuns până acum în Liga 2. În 2018 și 2019, „militarii” au ratat rușinos promovarea în Liga 3, fiind învinși de Rapid și Carmen București. Au promovat ulterior în 2019-2020, iar în sezonul trecut au promovat din Liga 3 în Liga 2.

Răspunsul lui CSA Steaua pentru FCSB

„Militarii” au stabilit că orice club poate juca în Ghencea după analizarea fiecărei situații în parte. Există însă și o excepție. Prioritatea au meciurile CSA-ului, fie că vorbim despre echipa de fotbal sau despre alte discipline.

Reclamă

Cu alte cuvinte, clubul care închiriază stadionul va trebui să-și cedeze locul în cazul în care meciul ei este programat în aceeași zi cu cel al „militarilor”.

„Cu referire la solicitarea formulată de FCSB privind închirierea stadionului Steaua pentru desfășurarea de meciuri oficiale ale echipei FCSB, vă comunicăm că am primit o astfel de cerere.

Clubul Sportiv al Armatei Steaua dorește colaborarea cu toate cluburile și structurile sportive, colaborare bazată pe respect reciproc, încredere, bună armonie și neafectarea intereselor proprii, astfel încât am răspuns că, închirierea stadionului se va face, după analizarea detaliată a fiecărei solicitări și cu respectarea prevederilor legale în vigoare, aplicabile în acest domeniu„, a anunțat Ștefan Răzvan Bichir, comandantul CSA Steaua, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • FCSB vrea să joace în Ghencea
  • Mihai Stoica s-a enervat pe „militari”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
Vezi toate știrile
Citește și