Închide meniul

Mihai Stoica a râs de comunicatul emis de Rapid în privința erorilor de arbitraj: „Astea nu sunt greșeli grave!”

Sebastian Cristian Publicat: 18 februarie 2023, 20:55

Reclamă
Mihai Stoica a râs de comunicatul emis de Rapid în privința erorilor de arbitraj: Astea nu sunt greșeli grave!”

Mihai Stoica l-a contrazis pe Dan Şucu

Mihai Stoica, cu mâinile în cap în timpul unui meci / Hepta

Mihai Stoica a râs de comunicatul emis de Rapid în privința greșelilor de arbitraj. Managerul general de la FCSB consideră că formația giuleșteană nu a fost dezavantajată clar în acest campionat, spre deosebire de formația roș-albastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a obținut doar un rezultat de egalitate pe terenul celor de la CS Mioveni, scor 0-0, iar giuleștenii au dat vina pe arbitraj la finalul meciului.

Mihai Stoica a râs de comunicatul emis de Rapid în privința greșelilor de arbitraj: „Astea nu sunt greșeli grave!”

Oficialul de la FCSB nu este de acord cu rapidiștii și consideră că echipa antrenată de Adrian Mutu n-a avut de pierdut din cauza arbitrilor.

„(n.r. despre prima fază contestată de Rapid) Eu nu văd contactul, alunecarea se face după Kait. Eu aşa văd. Jucătorul estonian sare în piscină. El cade de parcă sare un gard, văd o simulare! Aş învoca şi eu două faze: la penalty-ul de la CFR şi penalty-ul neacordat pentru Universitatea Cluj, în meciul cu Rapid. Alea înseamnă greşeli grave de arbitraj, astea nu sunt greşeli grave.

Şi exprimarea aia: cel puţin bizar, eu dacă era unul la mine care să scrie aşa ceva, o mare sancţiune îşi lua. Cum adică e ”cel puţin bizar”? Şi cel mult ce? Dacă aici discutăm de penalty şi nu discutăm despre penalty la Coman la Voluntari, atunci eu chiar nu înţeleg nimic. Bizară dar regulamentară, ce înseamnă asta? Când intră şi se dă gol, se repetă, ce facem? Punem mâna pe ecran să nu se vadă?!”, a răbufnit MM Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Comunicatul emis de Rapid după meciul cu CS Mioveni

„FC Rapid a ţinut şi ţine, din punct de vedere a politicii clubului, să menţină un echilibru şi o echidistanţă în ceea ce priveşte judecăţile legate de meciuri, arbitraje şi adversari. De la revenirea în Liga I am considerat că drumul nostru trebuie să fie unul drept, constant şi insensibil la piedicile care apar dintr-o parte sau alta.

Există însă şi un capăt al drumului drept care duce către o prăpastie. Ultimul exemplu este meciul disputat de Rapid la Mioveni, în faţa unui adversar care şi-a apărat fair-play şansele, dar al cărui rezultat final a fost influenţat radical de maniera de arbitraj.

Într-o partidă dominată total de către Rapid din toate punctele de vedere, cifric, statistic, scorul final reprezintă în fapt o viciere de rezultat.

Reclamă 4 / 0/3

Imaginile video demonstrează clar erorile de arbitraj cu două penaltyuri neacordate echipei noastre şi cu repetarea unei lovituri de pedeapsă judecată cel puţin bizar, cu toate că în teorie este acoperită de regulament. Importante rămân însă cele două penalty-uri neacordate, în contextul în care acordarea măcar a unuia dintre ele ar fi schimbat definitiv soarta partidei şi implicit rezultatul final.

Altfel, observăm din ce în ce mai des o dublă măsură în aplicarea regulamentului şi în judecarea fazelor de către arbitri. Dar nu ne dăm seama dacă această dublă masură are legatură cu arbitrul sau cu adversarul”.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” Vezi toate știrile
Citește și