Închide meniul

Mihai Stoica, aroganţă maximă la adresa rivalelor după FCSB – Astra 3-0: "O singură echipa a marcat cât Man și Tănase"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 ianuarie 2021, 5:30

Mihai Stoica, aroganţă maximă la adresa rivalelor după FCSB – Astra 3-0: "O singură echipa a marcat cât Man și Tănase"

Mihai Stoica îl vrea pe Mihai Pintilii antrenor la FCSB

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, pe Arena Naţională | Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a ținut să le reamintească adversarelor lui FCSB din lupta pentru titlu că echipa lui Toni Petrea are cel mai bun atac din țară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Managerul general al FCSB s-a folosit de cifrele formidabile ale lui Dennis Man şi Tănase. Cei doi au marcat în acest sezon 24 de goluri. O singură echipă din campionat a reuşit să dea atâtea goluri. 

Mihai Stoica, aroganță la adresa rivalelor

"O singură echipă a marcat cât Man + Tănase. Sepsi. Restul au marcat mai puține", a scris Mihai Stoica.

FCSB a înscris în acest sezon nu mai puțin de 40 de goluri, iar "roș-albaștrii" au, de departe, cel mai eficient atac din Liga 1. În comparație, CFR Cluj a punctat de doar 21 de ori în această ediție de campionat, iar Craiova are în total doar 19 goluri. Împreună, cele două formații au înscris exact cât au făcut-o elevii lui Toni Petrea.

FCSB dă și primii doi golgheteri ai campionatului. Dennis Man se laudă cu 13 reușite în acest sezon, pe când Tănase a ajuns și el la cota 11.

Reclamă

Man şi Tănase au înscris tot atâtea goluri cât a reușit echipa cu al doilea cel mai bun atac din Liga 1, Sepsi. Mihai Stoica a ținut să le transmită această statistică și celor de la CFR Cluj și Craiova.

FCSB, în formă de zile mari

Elevii lui Toni Petrea ocupă primul loc în Liga 1, la trei lungimi în fața lui CFR Cluj, ocupanta locului secund. Echipa lui Gigi Becali are patru puncte avans și față de Universitatea Craiova.

Meciul cu Astra i-a adus lui FCSB a doua victorie din ultimele trei etape. "Roș-albaștrii au pierdut în doar două rânduri în acest sezon".

Reclamă 4 / 0/3

Elevii lui Toni Petrea au înregistart o medie de 2,5 goluri pe meci și au reușit să găsească drumul spre gol în aproape toate meciurile din acest campionat, cu excepția eșecului 0-2 cu CFR Cluj.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și