Închide meniul

Mihai Stoica, atacat de un rival din Liga 1. ”Asta e satisfacția mea!”

Antena Sport Publicat: 3 iulie 2020, 11:04 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Reclamă
Mihai Stoica, atacat de un rival din Liga 1. ”Asta e satisfacția mea!”

Mihai Stoica a prefaţat derby-ul FCSB - Rapid

Hepta

Mărginean a adus aminte de egalul smuls inextremis de Mediaș pe terenul celor de la FCSB, 2-2. Roș-albaștrii marcaseră din penalty în primul minut de prelungiri, dar oaspeții de atunci au egalat după numai câteva secunde, iar FCSB a ieșit din lupta pentru titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Mărginean, ironie pentru Mihai Stoica

”Eu zic că o să conducem cu 1-0 și în minutul 90+3 ne egalează. Eu sunt credincios. Satisfacția mea a fost că Meme nu a terminat să își felicite oamenii și am dat gol. Vina noastră e că trebuia să îl lăsăm să termine și după să egalăm”, a declarat Mărginean pentru ProSport.

În schimb, Mihai Stoica o ironizează ori de câte ori are ocazia pe Dinamo. Echipa antrenată de Adrian Mihalcea este pe ultimul loc în clasament şi riscă să retrogradeze pentru prima dată în istorie. Înfrângerea cu Viitorul, scor 0-1, a fost a şasea consecutivă în Liga 1.

Rivalul de la FCSB, Mihai Stoica a lansat încă o ironie la adresa dinamoviştilor. Astfel, MM a pus o poză cu câinele său şi a scris la descrierea pozei: "Ciro cel neinvins." Într-o postarea anterioară, MM le sugera dinamoviştilor să nu mai fi vocali.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamentul” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 Vezi toate știrile
Citește și