Închide meniul

Mihai Stoica continuă războiul cu Raul Rusescu! „Cine ți-a scris mesajul?” FCSB, tensiuni cu foștii jucători

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 13 mai 2021, 21:49

Mihai Stoica continuă războiul cu Raul Rusescu! „Cine ți-a scris mesajul? FCSB, tensiuni cu foștii jucători

Mihai Stoica anunță că se dau amenzi la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

După ce Gigi Becali l-a acuzat pe Raul Rusescu de faptul că a lăsat-o moale cu CFR, Mihai Stoica a aruncat bomba și a spus că jucătorul clinceniului negociează în secret cu ardelenii . Afirmațiile lui MM l-au înfuriat pe Raul Rusescu, care a scris un mesaj impunător pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica, răspuns pentru Raul Rusescu

Replica lui Stoica n-a întârziat să apără. Managerul general de la FCSB și-a păstrat atitudinea ostilă făță de jucătorul de la Clinceni.

„Nu am nicio ofertă și nicio promisiune de ofertă de la vreo echipă din prima ligă ( dă-mi contactul persoanei cu oferta de la CFR că poate o să am nevoie)… zice Ruse printre altele. Eu ți-l dau, dacă-mi dai și tu numărul celui care ți-a scris eseul.

P.S. Nu mă voi dezice niciodată de jucătorii cu care am obținut super performanțe, mai ales de cei, ca Ruse, la a căror dezvoltare am contribuit substanțial. Am fost dezamăgit pentru că am avut impresia că au tratat meciurile cu CFR mai lejer decât pe cele cu noi. Dar poate m-am înșelat”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Reclamă

Deși susține că inițial a dorit să-i spună în privat ceea ce avea de zis, Rusescu s-a hotărât să-i răspundă lui MM prin aceeași monedă, în spațiul public.

Nu am folosit până acum această pagină pentru un drept la replică și nu credeam că o să am motive să o fac, dar ținând cont de ultimele postări și apariții publice, am simțit nevoia să scriu câteva rânduri. Primul meu instinct a fost să te sun și să îți spun personal ce am de zis, dar ținând cont că pentru tine spațiul și opinia publică sunt mai importante, am decis să îți spun în același stil.

Ținând cont că sub îndrumarea ta am realizat prima mare surpriză din fotbalul românesc, sub îndrumarea ta am realizat a 2-a „remontada” istorică din epoca modernă a fotbalului românesc, sub îndrumarea ta am învins la București campioana Europei în exercițiu, sub îndrumarea ta am câștigat după mulți ani titlul, cu multe etape înainte de final.

Reclamă 4 / 0/3

Sub îndrumarea ta am realizat tripla, sub îndrumarea ta am realizat prietenii ce vor rămâne indiferent de cursul vieții, pe scurt sub îndrumarea ta m-am dezvoltat ca om și ca fotbalist, iar din lumea fotbalului tu ești persoana care mă cunoaște atât de bine și știe foarte bine ce înseamnă pentru mine un meci de fotbal și faptul ca urăsc sa pierd indiferent de activitatea pe care o practic”, a răbufnit Rusescu pe pagina sa de Facebook.

Raul Rusescu a marcat golul 2 al celor de la Clinceni în remiza spectaculoasă cu FCSB, scor 2-2. Și Adi Popa a făcut un meci mare împotriva fostei echipe, reușind o pasă decisivă.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și