Închide meniul

Reacţia lui Mihai Stoica, după FCSB – Universitatea Craiova 0-2: „E o mare minciună!” Unde s-a pierdut derby-ul: „Olaru şi Octavian nu şi-au găsit locul”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 aprilie 2022, 18:20

Reclamă
Reacţia lui Mihai Stoica, după FCSB – Universitatea Craiova 0-2: „E o mare minciună! Unde s-a pierdut derby-ul: „Olaru şi Octavian nu şi-au găsit locul

Mihai Stoica e managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, manager general FCSB, într-o conferință de presă / Antena Sport

Reacţia lui Mihai Stoica, după FCSB – Universitatea Craiova 0-2. MM Stoica a avut o primă reacţie, după ce FCSB a pierdut derby-ul cu Universitatea Craiova, scor 0-2. Echipa lui Toni Petrea a dominat partida, însă oltenii au reuşit să marcheze la puţinele acţiuni periculoase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Ivan şi Ovidiu Bic au marcat golurile victoriei oltenilor pe Arena Naţională. În urma acestui rezultat, şansele celor de la FCSB la titlu s-au diminuat considerabil.

Mihai Stoica, după FCSB – Universitatea Craiova 0-2: „Am dominat la toate capitolele

E o mare minciună rezultatul ăsta, am dominat la toate capitolele. (…) Cred că în situaţia în care intram cu 0-0 în pauză, era altceva. Ne-am cam autoanihilat, Olaru şi Octavian nu şi-au găsit locul. După aia, când am revenit la modulul clasic, a fost altceva.

Penalty-ul e un mare semn de întrebare. Să dai penalty la… Nici nu ştii la ce ai dat. Ce acoperire regulamentară? E nu înţeleg unde e faultul ăla atât de clar. Nu dai când nu eşti sigur, el a ezitat puţin. Are un delay. Când ai o manieră de arbitraj, laşi jocul liber, nu dai dacă nu e foarte clar. Cred că n-a fost prea inspirat la faza asta. A dat-o prea uşor (n.r. – penalty-ul)„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Gigi Becali crede în continuare la titlu după FCSB – Universitatea Craiova 0-2

Gigi Becali crede în continuare la titlu după FCSB – Universitatea Craiova 0-2. Patronul roş-albaştrilor este convins că CFR Cluj va avea mari probleme în Liga 1, iar echipa sa va fi pe primul loc înainte de Paşte.

Reclamă

Gigi Becali nu este îngrijorat, după ce FCSB a pierdut partida cu echipa lui Laurenţiu Reghecampf, la capătul unui meci în care a ratat numeroase ocazii de gol. În urma acestui rezultat, echipa lui Toni Petrea poate ajunge la 8 puncte în spatele celor de la CFR Cluj.

„Păi de ce să fiu supărat? Păi de ce am pierdut șansa la titlu? N-am pierdut nimic. Din moment ce o echipă ca Craiova ajunge de două ori la poartă și are un 11 metri inventat, un 11 metri care nici nu a fost, și o lovitură întâmplătoare (n.r. – golul lui Ovidiu Bic), e bine.

Dacă nu vrea să intre mingea în poartă, ce să faci… Încă sunt 5 puncte. Ce, ei au bătut (n.r. – CFR Cluj). Ieri a făcut Dumnezeu să nu câștigăm. Poate să facă Dumnezeu iar. Și poate să facă Dumnezeu ca ei să nu câștige nici cu Argeșul și să nu mai câștige niciun meci până la final.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. – Locul 1 de Paște?). De ce să nu putem fi? Îi bate Argeșul azi, îi bate și Craiova, îi batem și noi și de Paște suntem pe primul loc”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și