Închide meniul

Mihai Stoica, impresionat de Andrei Borza de la Farul: „Îmi place de la primul meci în care l-am văzut!” De ce nu este o variantă pentru FCSB

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 2 aprilie 2023, 10:28

Mihai Stoica, impresionat de Andrei Borza de la Farul: Îmi place de la primul meci în care l-am văzut!” De ce nu este o variantă pentru FCSB

Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre transferurile de la FCSB

Mihai Stoica / Profimedia

Mihai Stoica, impresionat de Andrei Borza de la Farul. Managerul general de la FCSB are doar cuvinte de laudă pentru fundașul stânga al „marinarilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși are doar 17 ani, Andrei Borza s-a dovedit a fi un jucător de mare perspectivă, făcând multe meciuri bune pentru formația lui Gică Hagi.

Mihai Stoica, impresionat de Andrei Borza de la Farul: „Îmi place de la primul meci în care l-am văzut!”

„Andrei Borza îmi place foarte mult. Îmi place foarte mult de la primul meci în care l-am văzut. Nu este însă o variantă pentru FCSB. Noi trebuie să ne acoperim o poziţie cu jucători eligibili, nu putem să luăm pe toate posturile jucători eligibili, că am da dovadă de amatorism cras.

La momentul ăsta, poziţia de fundaş stânga e Risto Radunovic. A, când va termina Risto contractul, dacă nu vrea să prelungească – din punctul nostru de vedere, la cât de important e Risto în vestiar – i-aş face 3 ani prelungire fără niciun fel de problemă, chiar dacă are 32.

Nici nu-i corect să discut asta, nici nu se pune problema. La momentul ăsta, noi n-avem nevoie de niciun jucător”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Marian Iancu, pesimist în privința Rapidului: „Va rata absolut toate obiectivele în anul centenarului!”

Marian Iancu este pesimist în privința Rapidului. Omul de afaceri consideră că formația din Giulești nu va reuși să își îndeplinească obiectivele în 2023, anul centenarului pentru echipa bucureșteană.

Rapid ocupă locul 4 actualmente în Liga 1, cu 28 de puncte obținute, după 2 etape jucate în play-off-ul actualului sezon. Giuleștenii au remizat, scor 1-1, în această etapă, împotriva liderului Farul.

Marian Iancu consideră că Rapidul nu va reuși să își îndeplinească obiectivele din cauza modului în care este condus clubul din Giulești. Omul de afaceri consideră că administrarea formală a clubului nu este soluția optimă.

Reclamă 4 / 0/3

„Rapidul va rata toate obiectivele anul acesta. Ieșirea din Cupă s-a întâmplat, nu va juca în cupele europene și va termina play-off-ul pe locul 5. Va rata absolut toate obiectivele în anul centenarului și numai din cauza faptului că nu are o conducere profesionistă, aplecată emoțional către fotbal, către ceea ce înseamnă spiritul Rapidului.

Acolo e totul formal, la nivel corporatist. Nu au nicio legătură. Spunea cineva zilele trecute că dacă-ți pui o șapcă și un fular cu Rapid, nu înseamnă că ești rapidist.

Au luat un stadion deja făcut, au strâns o echipă, au adus un antrenor care-și dorește foarte mult și scoate maximum din ce are, iar echipa joacă pentru că e împinsă de la spate de adevăratul golgheter din Giulești, publicul. Mi-aș dori să fiu eu cel care greșește, să n-am eu dreptate și să joace în cupele europene”, a declarat Marian Iancu la podcast-ul „Tare de tot”.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și