Închide meniul

Mihai Stoica, laude pentru Octavian Popescu: „E un băiat spiritual, a făcut școală!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 8 ianuarie 2023, 20:09

Mihai Stoica, laude pentru Octavian Popescu: E un băiat spiritual, a făcut școală!”

Mihai Stoica, laude pentru Octavian Popescu

Profimedia

Mihai Stoica, laude pentru Octavian Popescu. Managerul general de la FCSB îl consideră foarte inteligent pe tânărul mijlocaș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La doar 20 de ani, Tavi Popescu este unul dintre cei mai valoroși fotbaliști români.

Mihai Stoica, laude pentru Octavian Popescu: „E un băiat spiritual, a făcut școală!”

Deși în primele sale interviuri a fost copleșit de emoții, Tavi Popescu s-a maturizat în ultima vreme și a început să treacă peste tracul de filmare. Mihai Stoica a fost impresionat de recentele interviuri oferite de Popescu și îl consideră un băiat bine școlit.

„Eu când le-am spus tututor că Popescu e un băiat spiritual, care a făcut scoală, care scrie impecabil, foloseste cratima impecabil. Scrie impecabil. El fiind timid… cum a fost în primele interviu.. toţi trăgeau concluzii pripite”, a declarat MM Stoica pentru orangesport.ro.

Octavian Popescu, pregătit pentru un transfer stelar: „E incredibil, cea mai tare atmosferă!”. Unde vrea să ajungă „perla” lui Gigi Becali

Octavian Popescu anunţă că este pregătit pentru un transfer stelar. Atacantul în vârstă de 20 de ani este gata să plece de la FCSB şi aşteaptă o ofertă care să fie pe placul lui Gigi Becali.

Reclamă

Tavi Popescu ar fi monitorizat de granzii Manchester City, Juventus şi Bayern Munchen. Internaţionalul român a dezvăluit care este marele său vis. Îşi doreşte cu orice preţ să ajungă în Premier League.
”E cel mai frumos în Anglia cu suporterii, stadion full şi cum fac la goluri… e incredibil. (n.r. pari hipnotizat de atmosfera din Anglia) E cea mai tare atmosferă.

(n.r. merită orice sacrificiu să ajungi la o echipă din Anglia?) Da, la orice echipă din Anglia. Eu mi-am pus de la început niste lucruri in minte… şi cred că fix cum am gândit, aşa a fost.

Când eram mic, ziceam <<lasă, că o să ajung la 18 ani să joc în Liga 1>>, am jucat în Liga 1… am zis că o să debutez la naţională la 19-20 ani, am debutat la naţională, până acum sunt în grafic.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. ce mai ai pe listă?) Campionat şi să plec cât mai repede în străinătate. Cred că sunt suficient de matur, pot să fac pasul, însa aştept să vină o ofertă, ceva, şi să vedem”, a declarat Tavi Popescu la orangesport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și