Închide meniul

Mihai Stoica, laude pentru Octavian Popescu: „E un băiat spiritual, a făcut școală!”

Sebastian Cristian Publicat: 8 ianuarie 2023, 20:09

Reclamă
Mihai Stoica, laude pentru Octavian Popescu: E un băiat spiritual, a făcut școală!”

Mihai Stoica, laude pentru Octavian Popescu

Profimedia

Mihai Stoica, laude pentru Octavian Popescu. Managerul general de la FCSB îl consideră foarte inteligent pe tânărul mijlocaș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La doar 20 de ani, Tavi Popescu este unul dintre cei mai valoroși fotbaliști români.

Mihai Stoica, laude pentru Octavian Popescu: „E un băiat spiritual, a făcut școală!”

Deși în primele sale interviuri a fost copleșit de emoții, Tavi Popescu s-a maturizat în ultima vreme și a început să treacă peste tracul de filmare. Mihai Stoica a fost impresionat de recentele interviuri oferite de Popescu și îl consideră un băiat bine școlit.

„Eu când le-am spus tututor că Popescu e un băiat spiritual, care a făcut scoală, care scrie impecabil, foloseste cratima impecabil. Scrie impecabil. El fiind timid… cum a fost în primele interviu.. toţi trăgeau concluzii pripite”, a declarat MM Stoica pentru orangesport.ro.

Octavian Popescu, pregătit pentru un transfer stelar: „E incredibil, cea mai tare atmosferă!”. Unde vrea să ajungă „perla” lui Gigi Becali

Octavian Popescu anunţă că este pregătit pentru un transfer stelar. Atacantul în vârstă de 20 de ani este gata să plece de la FCSB şi aşteaptă o ofertă care să fie pe placul lui Gigi Becali.

Reclamă
Reclamă

Tavi Popescu ar fi monitorizat de granzii Manchester City, Juventus şi Bayern Munchen. Internaţionalul român a dezvăluit care este marele său vis. Îşi doreşte cu orice preţ să ajungă în Premier League.
”E cel mai frumos în Anglia cu suporterii, stadion full şi cum fac la goluri… e incredibil. (n.r. pari hipnotizat de atmosfera din Anglia) E cea mai tare atmosferă.

(n.r. merită orice sacrificiu să ajungi la o echipă din Anglia?) Da, la orice echipă din Anglia. Eu mi-am pus de la început niste lucruri in minte… şi cred că fix cum am gândit, aşa a fost.

Când eram mic, ziceam <<lasă, că o să ajung la 18 ani să joc în Liga 1>>, am jucat în Liga 1… am zis că o să debutez la naţională la 19-20 ani, am debutat la naţională, până acum sunt în grafic.

Reclamă

(n.r. ce mai ai pe listă?) Campionat şi să plec cât mai repede în străinătate. Cred că sunt suficient de matur, pot să fac pasul, însa aştept să vină o ofertă, ceva, şi să vedem”, a declarat Tavi Popescu la orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:06

Radu Drăguşin, eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag! Greşeală imensă a fundaşului naţionalei

22:58

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu şi Vlad Chiricheş au colaborat perfect la golul campioanei

22:56

Gafă uriaşă în apărarea FCSB-ului, la golul lui RFS! Chiricheş, Miculescu şi Bîrligea s-au încurcat reciproc pe Arena Naţională

22:50

LIVE SCORERadu Drăguşin, eliminat în Tottenham – Qarabag! Fundaşul naţionalei a văzut cartonaşul roşu în startul meciului

22:44

FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”

22:24

VIDEOFlorinel Coman, pasă decisivă pentru Al Gharafa! „Mbappe” a colaborat perfect cu Joselu

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și