Închide meniul

Mihai Stoica nu s-a putut abține: ”O să se supere Dan Petrescu! Sunt foarte multe episoade!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 iunie 2022, 11:33

Mihai Stoica nu s-a putut abține: ”O să se supere Dan Petrescu! Sunt foarte multe episoade!”

Mihai Stoica nu a fost impresionat de Universitatea Craiova

Mihai Stoica, în timpul unui antrenament / Hepta

Mihai Stoica nu s-a putut abține și a făcut o nouă dezvăluire despre Dan Petrescu. În prezent rivali la FCSB și CFR Cluj, cei doi au lucrat împreună la Unirea Urziceni, unde au câștigat titlul în sezonul 2008-2009.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a dezvăluit cum alegea Dan Petrescu titularii la fosta campioană a României. Acesta susține că „Bursucului” îi plăcea ca jucătorii „să îl tragă de mână” pentru a-i băga în primul ”11”.

Mihai Stoica nu s-a putut abține! Dezvăluirea făcută despre Dan Petrescu

”La Urziceni ştiu un episod. O să se supere Petrescu, Mara mergea şi spunea bagă-ma că sunt în formă, şi el îl bagă. Petrescu merge pe logica că vrea jucători care vor să vină să îl tragă de mână.

Valeriu Bordeianu la fel făcea, a mers şi i-a spus lui Petrescu că el poate să joace şi fundaş dreapta, s-a dus şi a spus şi Petrescu a zis că îl bagă. Sunt foarte multe episoade, aşa îi place lui”, a povestit Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Mihai Stoica, reacție ironică după ultimele declarații ale ”Bursucului”

Mihai Stoica a reacționat ironic după ultimele declarații făcute de Dan Petrescu. Antrenorul lui CFR Cluj a spus că Steaua Roșie Belgrad are buget de 50 de milioane de euro și tot nu ajunge în Champions League. Petrescu a avut și un discurs laudativ la adresa lui FC Pyunik, prima adversară a campioanei României în preliminariile Champions League.  

Reclamă

MM Stoica e de părere că afirmațiile lui Dan Petrescu sunt exagerate și că Steaua Roșie Belgrad nu are buget de 50 de milioane de euro.

„A spus că Steaua Roşie Belgrad are 50 de milioane buget înseamnă că fondul de salarii e aproximativ 4 milioane! Imposibil aşa ceva. După se supără, eu am vorbit cu Dan Petrescu în pauza asta competiţională.

Şi glumeam şi i-am zis cum să spui aşa ceva? Da frate nu poţi să spui că Steaua Roşie are 50 de milioane. E exagerat. Nu există în Europa de Est o echipă să aibă aşa. N-ai cum… Că cică i-a spus Natcho (râde)”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.  

Reclamă 4 / 0/3

MM s-a amuzat și pe seama discursului lui Dan Petrescu despre FC Pyunik, despre care a spus că va fi „cel mai greu adversar” al CFR-ului.

„CFR se pregăteşte pentru o dublă de foc. Cel mai greu adversar (n.r. – ironic). Nu va începe cu lotul asta pentru că nu e obligat să joace cu U21 si m-as mira să joace Petrescu cu un tanar. Burcă se pare că revină la pozitia lui. Mai departe Camora, Manea sunt certitudini. Braun a fost adus şi nu cred că poate să joace in faţa lui Manea in sistemul ăsta! Manea este mult mai defensiv. Braun are calităţi ofensive. Pe unii îi ştim”, a mai spus Mihai Stoica.

Recomandări
  • Mihai Stoica nu s-a putut abține
  • Dezvăluirea făcută despre Dan Petrescu

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
Vezi toate știrile
Citește și