Închide meniul

Mihai Stoica promite că nu va călca în Ghencea: „Nu o să merg niciodată pe Stadionul Steaua!”. Reacţie categorică a managerului general de la FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 martie 2022, 8:26

Mihai Stoica promite că nu va călca în Ghencea: „Nu o să merg niciodată pe Stadionul Steaua!. Reacţie categorică a managerului general de la FCSB

Mihai Stoica îl laudă pe Marius Marin

Mihai Stoica este managerul general al FCSB / SportPictures / Remus Badea/SPORT PICTURES via Hepta

„Războiul” dintre FCSB şi CSA Steaua este departe de a fi încheiat, mai ales după ce conducătorii clubului Armatei au depus dosarul de licenţiere pentru Liga 1. Mihai Stoica a anunţat că nu ia în calcul să ajungă pe Stadionul Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Managerul general de la echipa lui Gigi Becali a făcut o declaraţie total neaşteptată. După ce şefii din MApN au refuzat să o lase pe FCSB să joace pe noua arenă din Ghencea, MM s-a revoltat şi nu a fost prezent la amicalul România – Grecia, care a reprezentat debutul lui Edi Iordănescu pe banca naţionalei.

Mihai Stoica nu îşi doreşte să ajungă pe Stadionul Steaua

N-am fost pe stadionul ăla, nu am fost la meciul cu Grecia şi probabil că nu o să merg niciodată pe stadionul ăla„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Anunţul vine la scurt timp după ce oficialul celor de la FCSB i-a ironizat pe fanii de la Rapid şi le-a transmis că se aştepta să fie chemat la inaugurarea Stadionului Giuleşti.

Sunt dezamăgit de un singur lucru, că n-am fost invitat la inaugurarea stadionului Giuleşti. Sunt dezamăgit că în mod normal trebuie să exerseze şi înjurăturile, aşa, pe cine să exerseze?”, spunea atunci MM.

Reclamă

Fanii de la Steaua și FCSB, față în față pe stadionul Ghencea

Fanii roş-albaştri au fost prezenţi la amicalul România – Grecia, scor 0-1, spre deosebire de Mihai Stoica. Steaua a fost reprezentată de ultrașii de la Peluza Sud, în timp ce Peluza Nord a susţinut jucătorii echipei din Liga 1, patronată de Gigi Becali.

Cele două grupuri s-au poziționat strategic pe stadion, la peluze opuse. FCSB a ocupat pluza nord a arenei din Ghencea, în timp ce fanii Stelei au stat la sud, exact ca în vremurile de dinaintea “rupturii” din 2015.

Suporterii Stelei au afișat un mesaj referitor la conflictul dintre CSA și FCSB: “Bine ați venit în templul fotbalului românesc, casa echipei Steaua București”.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, steliștii au ancorat și un banner cu mesajul „Vrem Steaua în A”, prin care au contestat faptul că Legea Sportului nu le permite să promoveze în Liga 1, din cauza faptului că echipa este deținută de o instituție publică – MApN.

Un banner a apărut și în peluza opusă, unde stau fanii FCSB și celelalte facțiuni care susțin exclusiv echipa națională: “Singura menire firească, o națională neaoșă românească”. Suporterii din acel sector au aprins și torțe la începutul partidei.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și